Érdes, sötét könyökbőr (beszélgetés)
Pikkelysömör....odaköltözött... mondta nekem a bőrgyógyász, mivel van az is...
Szerintem nem az, de kíváncsi volnék, hogy hányótoknak van pikkelysömöre azok közül, akinek barna száraz a könyöke ? Összefügghet?
sziasztok
kössz a válaszokat
holnap megyek bőrgyógyászhoz
Szia!
Nekem is volt sötét foltos, érdes elváltozás, ami még hámlott és viszketett is, elég csúnya volt. Egy hónapja rászántam magam és elmentem a bőrgyógyászatra, ahol kiderült, hogy valami gombás fertőzés volt. Írt ki rá krémet, amit a gyógyszertárban kevernek össze, naponta kétszer kentem és próbáltam kevesebbek könyökölni. Mára se híre-se hamva a dolognak, nagyon örülök neki.
Nekem fekete a nyakam a nyaklánc alatt,olyan mintha koszos lenne de nem az!:DDD
Évek óta ilyen,azóta nagyon sok vizsgálaton vettem részt.Két bőrgyógyász látott és mindkettő azt mondta,hogy hajlamos vagyok erre az elváltozásra és a túlsúly sem segít.Valóban nem volt amikor vékony voltam.
ez más is lehet, erre figyelj oda :(
igaz a férjemnek bepirosodott a nyaka körbe, senki nem tudta miért, aztán mikor megműtötték a strumájával, hát nem elmúlt? :(
esetleg figyelj oda, hogy nem parfüm, kölni okozza-e, vagy nem szed olyan gyógyszert amitől lehet, az viszont rajta lesz a papírján :)
jaaa, gyerekkoromban lettem izűletes, ezért az ujjaim is barnák, arra fogták rá, hogy attól :)
szóval lehet mégis betegség? :(
a bőrgyógyász, mivel nekem puha, csak barna, azért mégis vazelint ajánlott :)
nekem jó a sima kézkrém, bár minden este és reggel bekenem.
Tehát puha, de barna, és most már húzódik lefelé :(
ami azt illeti,mind a két könyököm olyan volt.
De a kezemet műtötték és az egyiket emiatt bekenték valami fertőtlenítővel és azóta csak egészen picit barna az a kezem.
Sziasztok!
Sajna én is szenvedek ettől. A száraz érdességet még csak csak tudom karbantartani, de a barnaságot nem tudom eltüntetni. Olyan mintha állandóan koszos lenne. Tiszta ciki. Ennek az eltüntetésére van valami tippetek?
szerintem nem betegség... egyszerűen megvastagodott ott a bőr... mosd naponta többször és kenegesd pl vazelinnel ;)
nekem ez bevált
ez egy betegség? ha valakinek van ilyen bőrelváltozás hogyan kezeli?
sok mindent kipróbáltam eredmény=nulla.