Érdemes játszóházba elmenni/járni? (tudásbázis)
Köszi,hogy leírtad.
Tavaly voltunk a fiam unokatesójának a szülinapján egy játszóházban.
Lényegében hasonló volt a szitu.
Volt csoportos játék is,amit nagyon élveztek a lurkók.
Igzából azért gondolkodom egy élményparki bulin,hogy a gyerekek jól érezzék magukat-együtt játszanak.Kitombolják magukat.
A Lurdy ház van hozzánk a legközelebb-oda mennénk.
Szia!
Mi most hétvégén voltunk egy ilyen szülinapon,az összes gyerek bent volt a játszóházban és volt egy külön helyiség a kicsiknek asztallal és székekkel, az elején kaptak üditőt meg nasit, játszotttak, majd a buli vége felé mindenki kiment ,elénekelték a boldog szülinapot és jött a torta.
Nem volt rossz de igazából nem szólt az ünnepeltről, mert minden gyerek mint a mérgezettegész udrált rohangált, ugy le voltak izzadva mint egy ló.
Sziasztok!
Ötleteket várok,"szülinapi zsúr a játszóházban".
Akinek van tapasztalata,kérem írja meg véleményét..
Igen, érdemes, de sajnos nagyon drága. Amikor a lányom ovis volt, sok helyen volt ingyenes játszó, nagyon szerette. Mára ezek a játszók vagy megszüntek vagy fizetőssé váltak. A Lurdy-házba jártunk bérlettel tavaly, amúgy a 2 fiamnak 2400 Ft egy óra.
Tegnap voltunk az IKEÁ-ban, ahol ugye ingyenes a játszó, közölték, hogy megtelt a létszám, 30 gyerek volt benn. Kérdeztem, hogyha kijön 2 gyerek, akkor bemehetnek a fiaim, mondták, hogy nem, mert le kell csökkenteniük a létszámot 15-re! Egy ilyen nagy áruházban...
Nem kicsit akadtam ki, főleg, hogy a nagyobbik fiam mennyire megörült a játékoknak, azt hitte csórikám, hogy ott játszhat...
Természetesen nem hagynám ott,csak benéznénk,kipróbálás szempontjából.
Játszótéren nem nagyon érdeklik a dolgok,ezért úgy gondoltam,hátha a játszóház jobban bejön neki.
SZIA!!!
Vagyunk többen is Szegedről!:))
Ti melyikbe jártok?
Én csak egyet tudok,az ott van valahol a Kossuth L. sugárútón túl.Tőlünk kicsit messze van,te tudsz esetleg máshol is ?
További ajánlott fórumok:
- Egyedi játszóház telek beépítettsége miatti lebontása
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?
- Óvodás gyermek szintfelmérése - Gekko képességfejlesztő játszóház
- Ki hová jár Budapesten játszóházba?
- Családi napközi, játszóház lenne rá igény?
- Születésnap játszóházban - ki fizet?