Érdeklődnék az olcsó multivitaminokról. Tapasztalatok... (beszélgetés)
5. éve szedek rendszeresen multivitamint. Lenkeivel kezdtem, majd áttértem a Vitaminkirályra, mert az ugyanolyan hatóanyagok mellett olcsóbb.
Azóta nem voltam beteg, és az állóképességem is nagyon jó az életvitelemhez képest.
Nos én is leírom a magamét, Coca-Colát valódit se hamisat se, ne igyon senki, feléli a csontozatát, csont velőt.
A multi vitamin készítmények olyan gagyik,(benne minden, közben semmi) jobb ha valaki próbálja megállapítani magáról mi ami hiányzik a szervezetéből.(arc színből, szemből, bőrnek a minőségéből, ráncokból)
Nagyon jók a pezsgő tabletták, vas, magnézium, kalcium, B6-B1-C- vitamin tabletták, ezek alapok.
Egymásután szedni őket, és akkor kiegyenlítődik a hiány.(ásvány vizet is váltogatni)
Ezek olcsók, nekem hasznosak beváltak, nem vagyok meg fázva sem soha.
Rendellenességem se nincs, még jól működik minden szervem úgy érzem. (nyugdíjhoz közel vagyok)
Persze, biztosan kell fizetni a névért is.
De azt gondolom, hogy a megfelelő vitaminmenyiséget tartalmazó táplálékkiegészítő előállítása nem lehet olcsó.
most apunak ez a második szériás de ezúttal vénás. nem tudjuk mi lesz de nagyon nem viseli meg. Neki nyirokban van most :S
Akkor anyukádnak valami durva lehetett.. istenkém :(
itassatok vele céklalevet (ha megissza) az jó tisztító, étvágygerjesztő és még természetes is :)
apu elég finnyás és neki ízlik. :)
A multivitaminok dobozán is rajta van, h. melyik vitaminból mit tartalmaznak, ezt kell megnézni. A napi ajánlott fogyasztási mennyiség hány százalékát tartalmazzák. Amelyiken csak a g/mg van rajta annál is lehet tudni, mert a neten rákereshetsz a napi ajánlott fogyasztási mennyiségre. Ezeket összehasonlítva némely olcsóbb vitamin simán veri a drágát. A drágábban (nem mindegyikben, de akad bőven amiben) nincs annyi és néha a drágánál megfizettetik veled a TVben leadott reklámot (1 reklám több millió Ft nagyobb/nézettebb csatornán és ha leadnak napi 5-öt, azt gondolhatod, h. a vevővel fizettetik meg) a gyógyszertárban kihelyezett reklámokról + női lapokban olvasható reklámokról nem is beszélve.
A Colás hasonlathoz meg, kb. 10 éve a Coca Cola gyártotta a tescós Colát, rávolt nyomtatva. Most nem tudom épp kivel gyártatják..... csak gondoltam megjegyzem.... bár mind1 is, mert mind2 Cola egészségtelen, jobb azt nem meginni, az eredetit sem.
jól lesz. szívós. már 3 éve küzd vele.
jaj. sajnálom :((( akkor meg nem vitaminnal kell tömni! habár persze az se árt de segíteni kell neki a gyász szakaszait levezetni.
lelki támaszra van szüksége.
fizikai hatása nem lesz..
mi a búzafű és céklalé párosítást használjuk plusz amaránt mag. apu kemós, rákos beteg és nincs különösebb mellékhatása a kezelésnek..
További ajánlott fórumok:
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- Adsz-e gyermekednek valamilyen multivitamin készítményt, a téli betegségek elkerülése érdekében? Ha igen, milyet?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Mik a tapasztalatok a Forever Kids (Aloe Multivitamin) rágótablettával kapcsolatban?
- Vemma - egy multivitamin-ásványianyag koktél -> Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Tab multivitaminos hajkrémről mik a tapasztalatok?