Érdekkapcsolat?! (beszélgetés)
Szerintem a lelki bántás is lehet olyan súlyos, mint a testi, de azt tényleg csak te tudod eldönteni, hogy meddig tűröd.
Ha jól emlékszem, anyukád azt írta, hogy a párodat elfogadta, csak a családjával vannak problémák.
Mint kívülálló, a rendelkezésre álló információk alapján úgy látom, a srác a te anyagi teljesítményeiden keresztül akar boldogulni, segíteni a családját. És ez már vastagon érdekkapcsolat. A kérdés pedig ez volt.
A lényeg a "bántás" szón van. Egyébként azt csinálsz, amit akarsz.
Én már korábban is megjegyeztem, hogy összeillő pár vagytok.
Akkor segíts neki, hogy kimeneküljön abból a kapcsolatból.
Nem is értem, ezek után min hezitál.
Kedves syria!!!
Igen ismerem alycét....mert ő a lányom!
Üdv: lolita
Mi van? Személyesen ismered őket?
Mert a hozzászólásodból ez jön le.
Kedves fórumozók!
Most már nem bírom megállni szó nélkül, muszáj egy két dolgot elmondanom.
először is a 2 milla nem Jozsókámnak kellene, hanem az apjának. Ez az ember egy munkakerülő kink lump nagyképű seggfej! Aki a saját fiát kihasználja elvárja hogy minden hónapban pénzt küldjön haza, a megélhetésre, de dolgozni menni azt már nem!!!!!!!!! A feleségét is kihasználja mindent ő csinál mert ez a lusta dög még fát vágni sem képes!! (kisebbséghez tartoznak)Nincs semmilyük! nekem a Jozsóval semmi gondom nem volt eddig, aranyos intelligens kedves fiúnak ismertem meg, és elfogadtuk, mint családtag. De most valahogy másképp áll a dolog. Nem bír ő a mi világunkba beilleszkedni, hisz itt mások a törvények, más a mentalitás. Ő nem rúghatja fel az ő törvényeiket, viszont mi nem fogunk az övéikhez alkalmazkodni. Ez egy ördögi kör, mint egy mókuskerék. Na nem is ez miatt vagyok itt. Szval a papának kéne a lóvé, mert vállalkozni akar. Igaz sík mint a raklap, nem ért ez semmihez, és ebből a vállalkozásból már itt van vagy 500 db.tehát halálra van ítélve. A legfontosabb pedig egy ilyen embernek, ilyen háttérrel, ilyen hozzáállással, és ilyen gondolkodásmóddal, adnátok csak ugy 2 milliót???????...mert ha becsületes lenne szorgalmas és megbízható, azt mondom .üsse kavics....de ííígy??,,,...Na nemáááááááá!!
Na most lehet hozzászólni. Ki kit akar kihasználni??
Elárulom persze:)
Csak még fogalmam sincs! Mert én sajna szeretem őt, bár amióta ez a kis "affér" volt, azóta eléggé hanyagol engem, meg elég furin viselkedik, úgyhogy kezd az agyamra menni.
Nagy a valószínűsége egyébként, hogy inkább kilépek ebből. De egy kis időt még adok magunknak...hátha...
És elárulod, hogyan döntesz?
Elfogadod, hogy ez egy érdekkapcsolat és viszed tovább mert szereted a pacákot, vagy új alapokra helyezed az életed, amiben képes vagy szétválasztani az üzletet a magánélettől.
Tünde74: abszolút igazad van. Mindig azt szoktam mondani, hogy hallgattassék meg a másik fé lis.
Könnyű úgy valakit "fikázni" hogy nincs itt.
Szerintem egyiknek sincs igaza, sőt azt sem értem ez a 2 ember mi a fenét keres egymás mellett. Bár, a válasz itt van a szemünk előtt: a pénz.
Na jól van lányok, én megyek takarítani, azt hiszem hallottam mindent, kaptam hideget-meleget, meg ki is lett ez a téma vesézve, úgyhogy talán több hozzászólást nem is kérnék:)
Köszi!
Sziasztok!
Ne is foglalkozzunk vele, majd ha senki nem kommunikál vele, talán észbekap, és lekopik.
Amúgy kezdek arra gondolni, hogy ez a kisnarancs egy férfi, és azért védi ennyire az én Drága Jóságos Páromat...
Ok, mondd el a véleményed, de ne szólj le! Addig amíg nem ismersz, nincs jogod leszólni engem!
Érdekes módon mindenkivel összerúgtad itt a port, akkor végülis ki az, aki nem idevaló? Elmondtad a véleményed, és többet nem is kérek belőled, köszi!
És utoljára mondom, nálam hülyébbel nem vitatkozok!:)