Épített műszempilla mennyire éri meg az árát? (tudásbázis)
Köszi az infót :)
Kipróbálom mindenképpen.
Ezek a műszempillák baromi röhejesen néznek ki. Aki viselik, azok szerint szép, de annyira látszik, hogy nem lehet saját, szóval szerintem tök gáz.
Egy fillért nem költenék ilyen mű szarokra, ahogy műkörömre sem. Azon a pénzen inkább élvezném az életet.
Melyik műszempilla a jó minőségű?
Már egy ideje tervezek venni, de nem tudom melyik jó minőségű, ami nem merev...
Én hétköznapokra már nem tetetnêk. Max valami nagyobb volumenű eseményre, ami nem mostanában lesz. :D
2d-s volt, szerettem, gyönyörű volt. Vigyáztam rá, 1 hónapig fent volt mind.
Arcmosâs óvatosan, viszont enyhe sugarú zuhannyal csukott szemmel levizeztem, hogy zsírtalanîtsam, semmi baja nem volt. Illetve naponta átfêsültem szempilla fésűvel (olyan mint a szempillaspirâl kefêje)
Ma már vannak hozzá ápoló olajok, amik nem szedik le a ragasztót sem. Tovább marad tartós.
Ha jó helyen csináltatod, akkor 3-4 hétig szép marad, amíg el nem kezd a normál szempillahullással együtt kiesni.
Nekem sokáig volt, de szerintem igazán csak az újraépített pilla szép, tehát ha már töltik nem az igazi, ezért én mindig leszedtem, vagy leszedettem előtte a régit, de ez elég macerás...
Nekem egyetlen kellemetlenségem volt vele, hogy nekem a reggeli arcmosás része, és imádom megdörzsölni a szemem, na ezt ezzel el lehet felejteni.
Ha fested a szemhéjadat, akkor szintén elég macerás annak lemosása. Viszont ha alapból csak egy spirált használsz, akkor már felkelésnél is elég jól nézel ki.
Szerintem az viszont nagyon nem igaz,hogy ár alapján lesz jobb, vagy rosszabb, van aki egész olcsón csinálja, és simán kenterbe veri a 20 ezres felrakást...
1x csináltattam, az eskűvőnkre.
A sminkes csaj határozottan állította 2 hétig tart mint a beton.. 🤣 Az enyém még aznap este lejött.
Amúgy engem baromira idegesített, és legszívesebben folyamat vakartam volna a szemem.
Egyik ismerősőmnek épp új fajta ragasztót próbált a sminkes. Szegénynek allergiás reakció alakult ki. Nagyon durván és csúnyán feldagadt a szeme.
Ára teljesen változó 7000-20.000 Ft között mozog (töltés 5000-12.000), attól függ hol, kivel csináltatod. Megéri-e? Igen. Baromi szép, látványos, bár nekem ezek 99 D-s pillák már nem tetszenek, nagyon mű.
De megeszi a pillád. Nekem kb fél évig volt (3 hetente töltötték), nagyon rövidek lettek a pilláim, pedig csak 2D-s volt fent.
De tény, hogy nagyon megdobja az ember arcát, tekintetét. Ha nem kerülne ennyibe és nem enné meg a pillám, biztosan lenne még.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek a 4 cm-es műszempillámtól. Mégis hordom, mert így...
- Volt már valakinek 3D műszempillája? Milyenek a tapasztalatok?
- Szerintetek milyen idős korig vállalható a műszempilla?
- Essence műszempilla
- 3D műszempilla rakással szeretnék vállalkozást indítani. Nem vagyok sem kozmetikus sem fodrász. Kell a vállalkozáshoz valamilyen képzettség?
- Káros e a műszempilla ragasztó gőze a magzatra