Volt már valakinek 3D műszempillája? Milyenek a tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
Nekem is volt 3D-nekem ugyan látványos volt,viszont két hétnél tovább nem tartott! ;)
Máskor biztos nem választanám,főleg hogy az én pilláim is sorba kihullottak miatta!
En is szeretnem kiprobalni a 3D-s szempillat. Kerdesem az lenne, hogy ha nem szeretnem ujratoltetni, nagyon csunya lesz egy ido utan?
(csak egy alkalomra rakatnek)
És te hová jártál? BP-en?
Engem is érdekelne a 3D-s szempilla de annyi hely van BP-en hogy nem tudom hová érdemes menni......
Nekem is van egy ideje. Az első nekem túl hosszú volt és hülyén éreztem magam vele, ezért a következő alkalommal rövidebbet kértem. Így már szuper.
Nem vettem észre, hogy hullott volna (persze hetek alatt kopik, ez a normális), igaz, vigyázok rá, nincs szemdörzsölés ezerrel, nem mosom olajos sminklemosóval.
Szia!
Én szerettem nagyon, csak sokszor összekócolódott. A végén már zavart (2 hónap múlva), mindig birizgáltam.
De összességében jó volt.
Sziasztok!
Én személy szerint imádom a 3d műszempillát, keztedben fizetős vendég voltam, de most már ezzel foglalkozom. Sok kozmetikus a gyors, sok pénzt látja benne, én lelkisebb vagyok. Nekem tényleg fontos az, hogy elégedett vásárlót engedjek el.
Sok visszajáros vendégem van (hál' istennek), akik részben ezért maradtak nálam. Sajnálom, hogy ennyi negatív tapasztalatot olvastam.
Sziasztok! Én 2009 nyarán az esküvőmre tettem 3d-set. 10000 be került. Kb. egy héttel előtte tetettem fel mert az esküvőnk nem Budapesten volt. A kozmetikus nagyon törekedett, hogy tartósan ragassza a szálakat (szerintem sikerült is, olvasván a kommenteket). Elsőre nem nagyon tetszett, mert szerintem túl hosszú volt, de aztán ahogy dícsérték (még ismeretlenek is) meggyőztek arról, hogy mégis szép lett.
Az első napon nagyon bepánikoltam mert reggel a párnámon 3at találtam pedig előző este vigyáztam,hogy ne érje víz. A további egy hét alatt további 2-3 hullott ki, ami már nem volt annyira szörnyű. Esküvő után már nem nagyon törődtem vele, hogy mennyire hullik...kb 2 hónapig kitartott de úgy, hogy a végén kénytelen voltam én sajátkezűleg eltávolítani az utolsó szálakat mert nagyon virítottak a sajátjaim mellett. Saját esküvőre megéri mert esztétikai szempontból sokkal szebb mint a soros, véleményem szerint természetesnek tűnik a sorossal ellentétben. Hétköznapi használatra sose tenném fel mert állatndóan pótolni kell, drága és a sajnos a sajátom is kihullik vele. Én a sajátommal is csodákat művelek egy márkás szempillaspirállal :) Remélem segítettem!
Nekem volt 3D műszempillám.
Sose lesz újra.
A Mammutban csináltattam (tehát nem is valami ótvar, 42.kerületi lepukkant helyen ötezer forintért)...de nem tartott ki 1 hétig sem.
De ez mág csak hagyján....feltették, de a saját párom nem vette észre közvetlenül a felrakás utám, hogy mi van....szóval, ennyire volt látványos.... :((((
És utána, szépen kihullott az összes többi is...mármint a sajátom...
Szóval, ez volt életem egyik legrosszabb döntése...
1. egy rakás pénzbe került
2.felhelyezés után abszolút nem volt különbség
3. kevesebb, mint 1 hét alat lehullott
4. utána pedig szépen kihullottak a sajátjaim is.
Szia, a 3D-s is a sajátoddal együtt hullik, de azért, mert a saját szempilláid is lecserélődnek 1-1,5 hónap alatt, tehát ez tök természetes dolog és akkor is kihullana, ha nem lenne fent pilla.
Max ha tépkeded akkor hullhat ki a sajátoddal túl korán, de amúgy nem.
3D-s műszámpillának teljesen természetes a hatása!
Ellenben a többi műszempillával!
Kb:2hónapig marad fent!(ha vigyázol rá)
Szálanként teszik fel és hirdetik, hogy korszerűbb a hagyományosnál, látványosabb, valamint vízálló, könnyálló...
Nekem a 3.napon tusolás közben már potyogni kezdett..
A hagyományos legalább 3hétig bírja:)!!
Aztán valakinek lehet tök jó.
Hát Nekem nem érte meg(főként az anyagi vonzatát) illetően:)!
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek a 4 cm-es műszempillámtól. Mégis hordom, mert így...
- Szerintetek milyen idős korig vállalható a műszempilla?
- Essence műszempilla
- Épített műszempilla mennyire éri meg az árát?
- Volt már valakinek TSS? Milyenek voltak a tünetek?
- Van valakinek tapasztalata a Bohémek zenekar lakodalmi zenéléséről? Milyenek voltak, drágák? Megéri?