Epilepsziával kapcsolatban ki tudna nekem segiteni? (tudásbázis kérdés)
Ja, most jutott eszembe. A dokinőnk egyszer megnézte, hogy milyen reakciót vált a ki a fiamból, ha egy egyszerű papírlapot fújatnak vele. Majdnem rohama lett, pedig csak 3-4 fújás volt. Elkezdtek a szemei forogni, fennakadni.
Én is hallottam, hogy lehet gyermeket vállalni a gyógyszerek mellett, csak fokozottabb orvosi ellenőrzés kell.
Szia!
Nekem is 2x volt életemben nagy rohamom, a szülésem után 5 hónappal, majd utána megint 5 hónap múlva. Előtte stressz, meg nem alvás, meg minden ilyesmi volt.
Az első után teljes kivizsgálás volt, minden negatív, ezért alkalmi rosszullétnek nyilvánították csak. De a második után adtak gyógyszert, mert ez epi.
Azóta azt szedem, nekem semmi bajom tőle, és szedni is fogom, mert én komolyan félnék mégegy rohamtól, főleg hogy autózom is.
A gyógyszert nekem 3 évig kell szednem. Utána abbahagyhatom. Az orvosom szerint lehet babát vállalni mellette, de itt a hoxán az epis fórumban is megerősítettek, voltak többen akik gyógyszer mellett szültek egészséges babát.
Szóvalj szerintem ne félj, minden rendben lesz.
Én is nagyon megijedtem, de mióta szedem a gyógyszert eszembe sem jut.
Neked meddig kell a gyógyszert szedni?
Hetente több rohama is volt...már nem él:(....
10-15évesen ápoltam,mikor anyum dolgozott(3műszak)
Ha nem vagy biztos abban h jól kezelnek...keress másik dokkert!
Szerintem, ha nem bízol a jelenlegi kezelőorvosodban, érdemes megnézetni magad egy másikkal is. Először én is nagyon kétkedve fogadtam, hogy epilepszia, pedig az elmondott tünetek alapján, már a háziorvosunk is azt mondta. Legtöbbször az epilepsziáról a nagy habzós rohamok ugranak be az embereknek.
Egy ismerősömnek terhesség alatt volt 3 epi-s rohama, ájulásos. Se előtte, se azóta.
Kívánom a legjobbakat!
A fiam is rossz gyógyszereket kapott először. És bevallom, én sem akartam elhinni. Nehéz.
Ajánlom neked az Amerikai útat, mi oda járunk. EPI ambulancia.
Nekem a mamám szenvedett ebben a betegségben....már gyerekként meg kellett tanulnom ha össze esik,mit kell vele csinálni....
Ha tudok segítek...Mire vagy kíváncsi?
Fiam epilepsziás 7 éve. Komoly, nagyrohama nem volt.
Kisebb, "elbambulásos" rohamok voltak, egyszer egy ájulás.
További ajánlott fórumok:
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?