Ennyi volt? :( (beszélgetés)
hogy volt pontosan?
nem tudsz anyukával leülni kicsit beszélgetni?
Bocsi, de nem tudtam írni!!! Beszéltünk 30.-án, letagadta a dolgokat. Azt mondta, tudnám, ha több helyre fizetne gyt-t. Mondtam neki, h NEM EZT kérdeztem. Még egyszer megkérd, h biztos, h csak 2gyerek van. Azt mondja: tudtommal igen. Ki volt akadva, h kitől hallottam, meg hogy ha amiatt a vki miatt megyünk szét, akkor még meg is veri...
Úgy volt, elmegyek tőle, mert van egy két dolog, ami nem műxik... Kérlelt.... maradtam...
persze,hogy szorítunk :)
és köszi neked is
remélem holnap este a picurral szorítunk neked a kórházba
Azt szerettem benne, hogy olyan kitartó volt az elején, meg tetszett is.
Beszéltem bnőmmel, mehetek hozzájuk, közben keresek albit. Hnap beszélek csak vele, mivel csak akkor lesz hova mennem.
Köszönöm szépen a tanácsokat, a vígasztalásokat, holnap este szerintem még majd kérek egy kis biztatást, mert nem tudom, mi lesz, ha véget vetek... hogy milyen állapotban leszek...
Még egyszer köszönöm, és szorítsatok nekem hnap este.
Grat. én is a babához!
Uh,5 percre mentem el zuhanyozni,és most mindenről lemaradtam!:-)))Kinek lesz kisbabája???Ok,megvan!
Gratula!
igen-igen, olvastam, de annyira pörögnek az események, hogy nem kötöttem névhez - ne haragudj.
gratulálok:)
olvastad a hozzászólásaimat?
nem nem az első
3. baba
az első 2-ő apja is egy semmirekellő volt ő nem gyerekeket titkolt el hanem megcsalt folyamatosan.
További ajánlott fórumok:
- Mikor elkezdtetek futni járni, mennyi idő volt az, amíg hozzászoktatok? :)
- Mennyi idő után kérte meg a párod a kezed? Hány éves voltál?
- Szerintetek tényleg ennyire nem volt igazam?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyi volt a babád apgar értéke?
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?