Én vagyok hülye vagy a tükör görbe? (beszélgetős fórum)
Nem a szavát adta, hanem elfogadott egy felkérést, ami gyanúsan elő volt készítve.
És nem lépte át simán át, hanem megindokolta, hogy sajnos változott a helyzet, s az ismerős gyereke helyett inkább a férjével csinál programot.
Aki ezt nem érti meg, hanem cirkuszt csinál, azzal jobb jóba sem állni.
Na gondolom nem úgy hangzott el az a bizonyos beszélgetés, hogy
"- Akkor mostantól fogadod, hogy innentől kezdve minden páros hét csütörtökön fél kettőtől háromig vigyázol a lányaimra, míg én a hobbimnak hódolok, minden egyéb ügyedet ennek alárendelve fogod intézni?
-Igen fogadom."
Szóval inkább így: "Persze, ha ráérek szívesen vigyázok a lányokra... "
:-)))))))))))
Mennyire igazad van!
Nem Te vagy hülye:)) Az adott szó valóban számít... na de nem ilyen helyzetben...főleg,hogy te korrektül szóltál,hogy közbejött valami és nem tudod megoldani ezt a szívességet. Íratlan szabály,hogy család,munka előrébb való a szívességek teljesítésénél... Ezt egy normális értékrenddel bíró barátnő megérti:)
Ha megígérem a szerelmemnek,hogy rántott csirke lesz krumplipürével, de nem kapok a hentesnél csak libát és ezért azt csinálok lila káposztával,mert ahhoz az passzol:) akkor majd támadjon nekem,hogy elárultam a szerelmünket,mert megígértem a csirkét...?:))) Szép is lenne,ha így működne a világ:)
Na most akkor betűzöm:
Véleményedet tudomásul veszem, le sem hurroglak, más belátásra sem akarlak bírni, de el nem fogadom, mert másképp látom, erről írtam a 99-es ben is.
És most tényleg L, majd máskor, máshol folytatjuk:))
Nekem nem egészen világos a történet, mert nem az lett írva, hogy barátnő, hanem "ismerős". Meg egyébként is, hogy tartozik a témához, hogy elaludtak egymás mellett?
Szerintem egy üzleti vacsora miatti gyerekfelügyelet ha elmarad, abból nem kerekedik ekkora gond.
Vagy én látok rosszul valamit ... :(
Inkább én nyujtom neked a kisujjam:DDDDDDDDDDDDD
Kaphat:DDDDDDDDDD ahogy a jó válaszért az Éretlenekben a : nyalhat c. szöveg van:DDDDDDDDDDD
Az üzleti világ,meg a szerződések,meg az effélék teljesen más világ,felesleges idehozni,szerintem.
Egy ígéret két ember között,nem "vérszerződés".
A topik indító nem kedvtelésből mondott nemet.
Nyomós oka volt rá.
Ha ezt a delikvens nem érti meg,akkor max azt tudnám mondani neki,mindenfajta mentegetőzés,vagy az ő morgolódása meghallgatása nélkül,hogy kapja be a kisujjam!:))
No problemo:))
A véleményedet egyébként tudomásul vettem, csak el nem fogadom:))
Az előbbi válaszom is a témához kapcsolódott, de megkértél, hogy ne offoljak, és én tudomásul vettem:) Ha most megint leirnám a véleményem akkor megint neked nem tetszene, és offolást irnék.
Úgy hogy nem offolok:DDDDDDDDD
Nem értelek:DDD
Ti nem veszítek az én véleményemet tudomásul:DDD mi a problematikád?:DDD
Vidámabb napokat neked:)
Lehet is,csak bátran.
teljesen a témához válaszoltam.
A vita kultúrát még tanulni kell.
Az, hogy hogy tudomásul vesszük a miénkétől eltérő véleményt, nem kell, hogy azt jelentse, egyet is értünk vele.
Pá!
Ha emlékezetem nem csal, akkor azt mondtad, ne offoljunk:DDD akkor miért teszed?:DDDDDDD
Úgy, hogy mivel az előző hozzászólásban megkértél rá, és én meghallottam, ezért nem kapsz erre választ. Pedig igen jó válaszom lett volna rá:DD
Igy jártál:)
Szerintem meg kutya kötelessége megérteni,hogy közbe jött valami.
Nem durrogni kellene neki,hanem előre átgondolni,hogy ha elkezd egy iskolát,akkor kire hagyja a gyerekeit.
Ha nincs megfelelő családtag,nagyi,tesó, akikre számíthat,akkor ne akarjon zeneiskolába járni.
Magának kell megteremtenie a feltételeket,ha nem megy ,ne másra haragudjon,hanem lássa be,hogy majd akkor járhat iskolába,ha nagyobb lesz a gyerek,vagy megoldott a biztos felügyelet.
Szerintem meg nem igazságtalan, hanem abszolút jogos volt a felháborodása. És én sajnálom őt. Piszkosul át lett vágva, és meg lett vezetve.Közel 1 héten keresztűl.
Remélem fog találni egy másik emberkét, aki nem fogja átdobni a palánkon sem őt, sem a két gyerekét.
"Na, látszik, hogy semmi közöd az üzleti élethez"
Bizonyára.:XD
én is így látom.
Más kérdés hogy ez sokszor elszomorító, dühítő....
Lényegtelen,ne offoljunk (pláne hogy különösen fenyeget a lebukás veszélye téged,ha belemegyünk egy teljesen más vitába)
Szóval a barátnő szerintem igazságtalan.
Ha zeneiskolába akar járni,akkor oldja meg két hetenként a felügyeletet,ne bizonytalan szívességekre alapozza az iskolát.
Ha nem jön össze,akkor ne másokat okoljon emiatt.
További ajánlott fórumok:
- Rövidítések, vagy csak én vagyok hülye?
- Csak én vagyok ennyire hülye?
- Boldogtalan vagyok meg egy hülye, segítsetek!
- Én vagyok hülye? Vagy rosszul állok az élethez? Mit gondoltok?
- Férfiszemmel nézni, vagy én vagyok hülye?
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!