Én hűséges vagyok. (beszélgetés)
Én is csatlakozom, a hűségesek táborához.
(Mivel nincs is kit meg csalnom)
Miért töröltetted magad?
A portálhoz nem vagy hűséges?
Ide csatlakozni kell/ lehet?:)
Csatlakozom.
És hiszem, hogy mindenki azt kapja, amit ad.
Soha nem csaltam meg a páromat, akivel éppen együtt voltam. S nem nyitottam róla fórumokat, nem kértem tanácsokat másoktól, mit tegyek problémáink megoldása irányában, nem járattam le mások előtt, még akkor sem, amikor megérdemelte volna.
Persze a Hoxa erről szól...
Ebben tényleg van valami...
De mindkettő a hűségnél marad. :)
Akkor jò,ha nem:)
Fiatalon nagyon tetszett minden jóképű,izmos ffi.Mindenkivel el tudtam képzelni egy romantikus,fantasztikus randit.Aztán jött,h azét tetszett meg vki,mert kiderült vmi pozitívum is rõla-természetesen a külső után.Aztán ha megláttam egy jóképű,izmos ffit,akkor csupa negatívum jutott eszembe-beképzelt,stb.Most meg valahogy nem érdekel senki,mint ffi.Ha a fèrjemmel vagyok,akkor mindig fenn van a libidóm,de egyébként másokra már nem tudok így reagálni.Ahhoz érzelem is kellene.Ha egy ffi jòl néz ki,az max.annyi,h elismerem,tisztelem,h törődik magával,jó látvány,mert esztétikus,de ahhoz,h vkivel ágyba bújjak,ahhoz ez kevés.Volt már olyan kapcsolatom,ami csak a szexről szólt,de bár nagyon jó volt,most sokkal többet kapok.Más már nem tudna többet adni,viszont èrzelmileg is ott van az egész nagyon.Az a jó,h mindig ér vmi kellemes meglepetés,mikor azt gondolom,h tovább már nem fejlődhet az egész,ezt már nem lehet fokozni,akkor kiderül,h igen.Vannak dolgok,amiket csak a párommal tapasztaltam meg.Ezért nem hiszek abban sem,h igazi szerelem,mikor elmennek másokkal is,mert ott már nem az adásról szòl az egész,de ez nem ide tartozik.
Jó neked
:-)
voltam
igazad van
További ajánlott fórumok:
- Monogám, hűséges férfiak -de meddig
- Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani?
- FIÚK! Maximum meddig tudtatok hűségesek maradni egy kapcsolatban?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Értsd meg, szeretlek, de nem tudok hűséges lenni!
- A régi Casanovából lehet később hűséges férj?