Emlőrák várandóság alatt (beszélgetés)
2016. júl. 25. 14:57
Szia! Lehet, hogy már későn írok, de azért leírom Neked, velem is megtörtént ez a váratlan dolog. 10 hónapos volt a kislányom, amikor diagnosztizálták, tavaly nyáron. Nem tudom, hogy alakultak azóta a dolgaid, ha gondolod, írj rám privát üzenetet, ha csak beszélgetni szeretnél a dologról. Szívesen segítek, nem biztos, hogy rögtön válaszolok. Remélem jól alakultak azóta a dolgaid.
5. BenKír (válaszként erre: 1. - N.timi81)
2015. dec. 26. 07:21
Sajnálom. Mielőbbi gyors felépülést kívánok. Lekopogom, szerencsére velem nem történt ilyen. Anyukámat műtötték vele 2 éve. Én a Kékgolyó kórházat javaslom, nagyon jó orvosok vannak ott.
4. csimike83
2015. dec. 22. 19:18
Szia! Nekem akkor derült ki amikor a kislányom 4hónapos volt,szoptattam.Valószínűleg a terhesség alatt alakult ki.Már túl vagyok a műtéten és a kezeléseken. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek ha tudok.Illetve itt is sok infot kaphatsz: [link] :)
3. cd7bc2426f
2015. dec. 19. 19:12
teljes gyógyulást
2. 9b10f3d7ff
2015. dec. 19. 18:13
1. n.timi81
2015. dec. 19. 18:06
Kedves Fórumozók!
Olyanok jelentkezését és hozzászólásait várnám, akiknek a várandósság vagy a szoptatás alatt derült ki a rossz hír. Sajnos nem nagyon találtam ilyen fórumot a neten, mert szerencsére ez nagyon ritka, de jó lenne hasonló helyzetben lévőkkel beszélgetni, hogy tudjunk egymásnak segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Egyedül maradtam várandósan
- Mit nem szabad várandósan enni?
- Szolárium várandósan - szabad vagy nem?
- Hpv 16, P3 - Cin1, 18 hetes várandósan. Hogyan erősíthetném az immunrendszerem?
- Szabad várandósan gyantáztatni? Nem árt a babának a fájdalomérzet?
- Inzulinrezisztenciás, pcos kismamák, vagy már anyukák, ti mennyire vagytok/voltatok rosszul a várandóság alatt?