Elvesztettünk a kisfiunkat :'( :'( (beszélgetés)
Szia medúza .
Köszönöm szépen.
nagyon sajnálom és őszinte részvétem.
még meg probáljuk természetes uton meglátjuk mi lesz aztán át beszéljük a párommal az örökbefogadást.
SZia Lilaakácköz.
Őszintén sajnálom én is ami veled történt. :'( :'(
Ne haragudj ,h csak ennyit írok de,nem tudom mit írhatnák. :'(
Őszinte részvétem!
Én is elvesztettem 2 babát 2001, 2002. Sokáig nem is próbálkoztunk, majd 2005-ben ikerlányaim születtek. Az élet sokszor elvesz, de vissza is ad.
Kívánok neked egy egészséges gyermeket, akár természetes, vagy más úton. Az örökbefogadást is vegyétek számításba.
Őszintén sajnálom!
Én 3 babámat vesztettem el.
2013 január 18-n az első babámat, 9 hetesen. 3 hétig volt bennem meghalva, a genetikán vették észre, sürgősségivel műtöttek. 2014 április 25-én a kislányomat, Lilit, 20 hét 5 naposan. Lepényen lévő ciszta kidurrant és megindult a vajúdás. Egészséges lányom halva született. A cisztában levő folyadék a bőrén keresztül megfullasztotta. 3 napi vajúdás után szültem meg őt, sokkos állapotban.
2018 október 18-n pedig 6 hetes pocakbabámmal volt egy méhenkívülim. Utolsó pillanatban toltak a műtőbe, kivérzéses sokkos állapotban, életveszélyben műtöttek egy életmentő két órás nagyműtéttel. 4 egység vért kaptam, egy teljes éjszakára géppel lélegeztettek és csupán 2 órán múlt az életem, jobb petevezetékem eltávolították.
Azóta sincs gyermekem. 30%-om van lombikkal teherbe esni és spontán 0. Rettegek, hogy még egy babám meghal és attól is rettegek, hogy én meghalok!
Sok erőt kívánok Neked!
Viszont én hősnek tartalak hogy mindegyik után felálltál! Le a kalappal!
Nekem már meg fordult a fejemben,de a párom egyenlőre erről hallani se akar.
Köszönöm szépen.
Nagyon sajnálom:(
Én lehet ennyi veszteség után örökbefogadáson gondolkodnék.Nem gondolkodsz rajta?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Úgy mondd valamivel jobb lenne,ha már lenne legalább egy gyermekem de,mivel egy sincs így úgy,vagyok vele hogy inkább nevelek egy beteg gyereket mint egyet sem .
Talàn az idő majd segìt.Èn 6ève vesztettem el a 16ik hèten.Akkor nagyon megviselt.Ma màr van 2egèszsèges gyerekem,ìgy ez kàrpòtol.
Èn azt mondom,hogy mèg mindig jobb ìgy,minthogy egy èleten àt egy fogyatèkos gyereket kelljen nevelned.
Sziasztok sok helyen olvastam hogy,sok nő elvesztette a babáját.
Így gondoltam én is megírom ,hogy velem mi történt az elmúlt 5 évben hátha segít kicsit .
2014.december.22-én meg tudtam hogy,babát várok akkor voltam 5/1 hetes nagyon örültem.
2015.01.09.-én 7/6 hetes ott még minden rendben volt tejesen 2015.02.10.-én 12/6 hetesig az öröm határtalan volt majd jött a fekete felhő 2015.03.13.-án a 18 uh-n sajnos a picinek nem volt szívverése,mértetek alapján 14 hetes magzatnak felelt meg. És ami még rosszabb volt mikor az orvos közölte, 4 hete bennem volt úgy , hogy már nem élt és én ebből semmit sem érzékeltem . 2015.03.13-tól 18-ig kaptam az infuziót ami a szülést beinditja meg is lett a pici 18-án 14:30 kor kis fiú lett volna ...
19-én haza engedtek 3 hét múlva kontroll .
Letelt a 3 hét vissza mentem a pici eredménye megjött nem találtak semmit nem tudták megmondani mi volt az oka.
Elküldtek kivizsgálásra,hogy nem-e velem van baj ,hálaisten minden vizsgálat eredménye jó lett .
De sajnos 5 évig nem mertem próbálkozni a baba projekttel .
2020.03.09.-én kiderült terhes vagyok csak a zsák volt még csak túl korai volt a terhesség még majd 16-án el kezdtem vérezni azonnal telefonáltam az orvosomnak . Mehetem is megvizsgált majd közölte a zsák felszívodott.
2020.09.02-án 9 hetes terhes voltam mikor végre orvoshoz kerültem .
Minden rendben volt a terhességem alatt,12 hetesen még genetikai vizsgálatot is csináltattam ,hogy még véletlenül se legyen baj .
2020.11.09.-én voltam a 18 hetes uhán ,az orvos megnézte a nemét fiú, minden rendben van semmi rosszat nem lát.
Ekkor voltam 18/5 hetes ..
2020.11.13-án meg beindult szülés míg arra vártam a korházban ,hogy megnézzék mi a baj el folyt a magzatvíz... :'( újabb szülés várt rám ... :'( és akkor bunkók is voltam velem,de ezzel nem foglalkoztam csak azzal hogy,újra elvesztem a babámat. 19/3 hetesen született meg a kisfiam élve az életem romokban volt előttem, ahogy még a mai nap is .:'( :'(
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben?
- Ti adnátok a babátoknak az elvesztett baba nevét?
- Szimre barátunk elvesztette édesanyját
- Ha valaki elvesztette/eljátszotta a bizalmadat, valaha is vissza fogja kapni?