Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Elvesztett babák-Vendégbabák fórum

Elvesztett babák-Vendégbabák (beszélgetés)

12. Ágio8405 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 11. 21:56
Sajnálom ☹️
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Ágio8405)
aug. 9. 10:50
Két Szívfejlődési rendellenessége is volt, az egyik teljesen ismeretlen volt (mi vagyunk az elsők a világban, ezért pontos megnevezése se volt).A jobb kamrája folyamatosan nőtt,és félő volt, hogy elfogja nyomni a tüdőt. Így úgy döntöttek, hogy inkább kiveszik a 29. héten. Igazuk is lett, miután kivették, 1 hét alatt visszacsökkent a szive eredeti méretére. Végül kórházi fertőzést kapott el, és a hirtelen kapott sok gyógyszer elsavasította a vérét, és keringés összeomlása lett. Végül emiatt halt meg születése után 1 héttel.
10. Ágio8405 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 16:19
Mi volt a koraszülés oka?
aug. 8. 15:23
Egyes ideológiák szerint a babák választják a szüleiket. Ezekben a szomorú helyzetekben a baba úgy érezte, hogy még nem jött el az idő arra, hogy "leszülessen" a szüleihez. Tudom, hogy végtelen fájdalommal jár ez, de tovább kell lépni, és esélyt adni egy másik babának.
8. Százas Evelin (válaszként erre: 3. - Ágio8405)
aug. 8. 10:32
Oh. Köszönöm.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Violet18)
aug. 8. 09:46
Sokat gondolkodok azon, hogy vajon mi volt az oka, mit tanulhatok belőle... De még nem jöttem rá, gondolom, ahogy telik az idő, majd idővel rájövök. :)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ágio8405)
aug. 8. 09:45
Igen, ezt jelenti :)
aug. 7. 23:52
El sem tudom képzelni milyen lehez, részvétem. Mindig azt gondoltam a halálról, miután anyám meghalt kiskoromban, nem is emlékszem rá, h neki ennyi volt a feladata, tanítani akart csak valamit amivel mi fejlődhetünk. Próbáld máshogy nézni te is, hátha segít feldolgozni. Talán neki még nem volt itt az ideje....
4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 22:31
Őszinte részvétem
3. Ágio8405 (válaszként erre: 2. - Százas Evelin)
aug. 7. 22:31
Akik csak rövid ideig vannak velünk. Mint egy vendégség ☹️
aug. 7. 17:36
Mit értesz azon, hogy vendégbaba?
aug. 7. 15:32

Sziasztok!

Idén májusban veszítettem el az egy hetes koraszülött kisbabámat kórházi fertőzésben. Rendkívül nehéz feldolgozni. Sok hasonló sorsú anyukával beszélgettem, és ekkor jöttem rá, hogy jó lenne, ha lenne egy fórum, ahol kötetlenül lehetne beszélgetni erről a témáról.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd kiírni magadból a történetedet, vagy csak beszélgetnél hasonló sorstársakkal,szeretettel várlak itt.

Szép napot!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook