Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Eltérő szociális igények a párkapcsolatban fórum

Eltérő szociális igények a párkapcsolatban (beszélgetés)

12. Sirga (válaszként erre: 1. - Angrysoul)
dec. 11. 18:53
Ha mennék valahova, a Párom szívesen csatlakozik, de ő szinte sosem javasol programot (sajnos). Ettől függetlenül, ha egyedül mennék, nem veszi rossz néven, és nem akar mindenáron velem tartani. :) Megbízunk egymásban.
dec. 11. 18:16

Főleg én, megyek külön is, mert a férjem inkább itthon ülő típus, de vannak közös programok is.

Nem szokott gond lenni abból, hogy én megyek, ő meg nem.

Vannak konfliktusaink, de soha nem ilyenből;)

dec. 11. 15:33
Inkább már csak együtt.
9. Borian (válaszként erre: 1. - Angrysoul)
dec. 11. 14:07
Mi nagyon sok mindenben hasonlítunk, ebbéli igényeinkben is. Szeretünk menni, de inkább a természetbe és világot látni, nem vagyunk bulizós alkatok.
8. Ildi (válaszként erre: 1. - Angrysoul)
dec. 11. 12:58
Komporomisszum,így nem volt vita abból h ki hova megy.Nem bírom a korlátozást én se tettem mással.
dec. 11. 11:24
Is-is. Megyünk külön is és együtt is. Inkább már csak együtt. De méginkább már nem vágyunk sehová:)
6. Alnisa (válaszként erre: 3. - Globus)
dec. 11. 11:20
Ez így a normális. Menni együtt is, de nem korlátozni a másikat, ha ő menni szeretne, de te nem, mert pl nem érdekel egy színdarab vagy bármi.
5. Angrysoul (válaszként erre: 3. - Globus)
dec. 11. 10:30
Ezt a verziót preferálom én is. Oda megy, ahova akar, én soha nem állok az útjába. Ugyanakkor örülnék, ha nem erőltetné, hogy menjek helyekre, ahová nem szeretnék menni. Ebben például nem szívesen vállalok kompromisszumot (vállalok más területeken). Viszont (részben belső) konfliktust azért okoz a dolog.
4. libikóka (válaszként erre: 3. - Globus)
dec. 11. 10:23
Így -így:)
3. globus (válaszként erre: 2. - Libikóka)
dec. 11. 10:17
Nálunk mindenki oda mehet, ahová akar. Csak ne erőltesse :)
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Angrysoul)
dec. 11. 10:15

Az utolsó három kérdőjelre válaszolva,,kb,ezek keveréke van nálunk:))

Jó arányokban,,javarészt egyezünk,,utána jöhet a kompromisszum,,konfliktus akad,,hol nem,,ez főleg abból hogy a férjem nem nagyon mozdul nélkülem.

Van ez az idézet(Ruth könyve) " mert ahová te mész ,oda megyek én is"

CSak kicsit fordítva,, mert ahová én megyek, oda jössz te is:DD

Igen,,a nagy eltérések előbb utóbb perpatvarhoz vezetnek.

Szerintem,,de biztos van aki megoldja.

dec. 11. 09:59

Sziasztok! Sokszor előfordul egy kapcsolatban, hogy a feleknek eltérő igényeik vannak abban a vonatkozásban, hogy ki milyen gyakran (vagy egyáltalán) szeretne kimozdulni, programot csinálni, társaságba járni. Okozhat konfliktusokat, ha ellentétesek az elképzelések és várakozások.

Nálatok hogy megy ez? Megegyeznek az igények? Kompromisszumra törekedtek? Esetleg származnak ebből konfliktusok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook