Eltartási szerződést kötnék (beszélgetős fórum)
Ilyet én is ismertem, de azért nem volt ilyen hosszú idő.
23 év. Atyavilág. Még jó, hogy nem ment rá a házasságuk a félszobában és alkalmazkodva. Mondjuk én nem birtam volna sem a néni sem a fiatalok helyében.
Sokaknak olyan marha nagy mázlijuk van. Rettentő gonosz, rosszindulatú, mocskos szájú szomszédasszonyomat úgy vitte el az ördög, hogy széken ült és nézte a tévét. Volt egy újra élesztős pacemakere. Lehet hogy már úgy el volt rongyolódva a szíve, hogy nem lehetett újra éleszteni. Sose szenvedett, volt energiája mindig mások baján csámcsogni. A mázlista! Mióta elment, jobb hely lett az utca. Én is ilyen lazán szeretnék távozni.
Ismertem olyat aki szerethető ember volt, és mindig azt mondta, ő hirtelen fog meghalni. Ha beteg lesz, véget vet az életének. Mikor agyvérzést kapott, nem tudott végezni magával mert nem volt ereje hozzá. Hónapokig forgatta a család az ágyon mire sikerült meghalnia.
szeressen is, csak ügyesen.
én a hetvenes évek végén dobbantottam, aztán mire vittem..))
Kukás akartam lenni, de az se sikerült..-)
Értelek, de nálunk a műtétre várás nem függ az anyagi helyzetedtől.
ergo nem pénz kérdése
Számíthat. Pl. ha a zuhany alatt szidom istent, ha van egy kis pénzem, lenne aki felsegítene onnan, vagy segítene megmosni a seggem.😀
Pillanatnyilag 68 éves kényszerülök szőlőbe elmenni dolgozni, hogy valamennyire még egészségesen ehessek. Esélyem nincs rá hogy megfizessek egy gondozót ha leesnék lábról. Szerintem lehet a pénzt értékelni idős korban, vagy baleset esetén is.
Vagy regyük fel műteni kéne a kopott forgómat 70 évesen, nem mindegy hogy 1 hónapot várok vagy 3 évet.
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Eltartási szerződés----véleményt várok
- Eltartási szerződés
- Eltartási szerződés kötés esetén, van-e az egyetlen örökösnek valami joga /köteles része/ a szülők ingatlanában?
- Eltartási szerződés és köteles rész...
- Ha eltartási szerződést kötök valakivel, akkor az én jövedelmemből kell őt eltartanom? Mit kell tudni az eltartási szerződésről?