Első munkanap?! (beszélgetés)
koszi a tanacsokat...sajna most egy darabig nem lesz gepem se netem...nem tudok majd felnezni h mi jokat irtok meg...de igyekszem jol csinalni a dolgokat, majd szoritsatok :)
kosziii
es az oltozkodes?
nem szeretnek tuloltozni de farmerben sem igazan mennek...tobbnyire fiatalok dolgoznak ott, nem szeretnek tuuul kosztumosen menni de igenytelennek sem szeretnek tunni...
ehez valami otletek?!
koszi h szolsz :)
de ezzel nem lesz gond :P
romaniaban elek es nemet ceghez megyek, magyart nem igen fogok hasznalni :P mondjuk en suliban nem is tanultam igy valoszinu sok a helyesirasi hibam nah meg az h nehez es lusta vagyok ekezetekkel irni :P
Szia Nivea :D epp most irtam a fogyisba is :P
koszi a valaszokat :) jol esik egy kis biztatast...
amugy irodai munkarol van szo, manager aszisztens leszek, szal egy mindenes titkarno fele...
naaagy szerencsem volt h felvettek es alig jon h elhidjem...
es naaaagyon felek :-s
Szorgalom, kitartás, segítőkészség.
Nyugi, mindenki így kezdte :))
Október 1. beállok én is a dolgozó emberkék közé és nagyon félek!!!! Ez életem első munkahelye és foggalmam sincs mi vár rám és hogyan mit csinaljak, nagyon izgulok és nagyon félek!!!
Talán van valami jó tanácsotok vagy ötletetek miként viselkedjem vagy valami???
További ajánlott fórumok:
- Ma nem pénteki munkanapot dolgozunk le?
- Első munkanapom fodrászként ! ti mit szerettek, mit nem a fodrászokban?
- A teljes minimálbér ami 94000 Ft csak a 22 vagy 23 napos munkanapos hónapra jár, vagy akkor is ha 21 munkanap van az adott hónapban?
- A bérpótló támogatáshoz 30 munkanap szükséges, ha nem közmunkában szerzem meg a 30 ledolgozott napot, akkor is jogosult vagyok rá?
- Nevelés nélküli munkanap
- Első munkanap, kevés tapasztalattal. Mit tanácsoltok?