Első baba - aggodalom a progeszteron miatt (beszélgetés)
Nagyon köszönöm nektek :)
Elliana neked meg gratulálok a picurhoz :)
Lekopogom nekem vérzésem nincs, és múlt évben is csak akkor kezdtem picit maszatolni mikor már a műtétre indultam 9. hetesen... (6hetesen már elhalt)
Remélem, hogy nincs vérzés nagyobb az esély... Bármit átvészelek, csak legyen meg a picikénk :)
Holnap elmegyek vérvételre megnézetem nő e a progi... gondolom 5 nap alatt valamennyicskét növögetett...
Köszönöm még egyszer, igyekszem nyugodt és bizakodó lenni, de azért valahogy mégis megvan a félsz :S
Sziasztok!
27 évese vagyok és 7 éve próbálkozunk, múlt évben volt egy elhalt terhességem, akkor kiderült pajzsmirigy alulműködésem van, Magas TSH 4,8
Azóta az IR is kiderült minden kezelve van most egymás után is 3 szép ciklusom lett és ebben a harmadikban pozitívat teszteltem már a 11. dpo-n bár akkor még halványka volt.
TSH 1,3 így ez rendben van , gyógyszert szedek IR-re és diétázom.
15. dpo-n már egész szép lett a tesztem, vérvétel eredmények:
HCG 124 U/L
Progi 41,7 nmol/L
Szerintem nagyon alacsony :S Endokrinológusnál jártam másnap, aki megnézte a ciklus eleji hormonokat LH/SH, és szerinte szépen indult majd a 6. dpo-s hormonszintek is szépek voltak és ahoz képest szépen emelkedett a progeszteron a 15. dpo-ra
Szerinte nem lesz ok aggodalomra, de kaptam progipótlást.
Mégis nagyon aggódom, mert olvastam egy történetet amiben 10el nagyobb progi szintnél + progipótlással nem emelkedett neki a progeszteron :S És nem is lett végül babája :S :(
Most nagyon megijedtem. Valakinek jó vagy rossz tapasztalata? Van reményem? Holnapra kértem vérvételt, hogy megnézzem hétfő óta változott e a progi szint, mert nem tudok megnyugodni :(
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Vezetés miatti aggodalom
- Aggodalom a jövő miatt
- Terhesség miatt a magas progeszterontól nem záródik jol a nyelőcső, emiatt folyamatos hányinger gyötör. Mi jó erre?