Előnyt kovácsoltam a magam részére, egy a ranglétrán jóval... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha elterjed a híred, márpedig elterjed, a következő munkahelyedre is biztosan örömmel választanak majd ki a vezetőid. Ja, nem.
Igazából szerintem nem szemfüles voltál, hanem rövidlátó.
Nálunk már esett ki topjelölt interjún azért, mert a főnököm utánakérdezett és kiderült, hogy sz.rt kavart a volt helyén.
Az ilyen kollégáktól mentsen meg az Isten !
Remélem visszanyal a fagyi.
További kellemes hátbaszúrást kívánok pro és kontra.
Egyébként hányok azoktól, akik a helyzet megoldása helyett azt keresik, hogy miből mit tudnak profitálni. Ha nem csak helyezkedtek, hanem egy jó megoldást is tudtál ajánlani, akkor simán gratulálok.
Legalább kiderült, hogy a vezetői is ember, mert hibázni emberi dolog. A szándék nem mindegy. Keverednek itt dolgok, és nem is tudtam mit nyomni… szemfüles vagy, vagy kárörvendő, ami neked lehetőség, az neki karma, ki a rátermettebb, ki hibázik szakmailag, ki emberileg, van-e egyáltalán hibás.
Inkább a # utáni szavak árulkodóak.
Sosem szerettem a “robinhood” mentalitást, hogy aki magasabb pozícióban van, vagy tehetősebb, azokról azt feltételezzük, hogy nem érdemlik meg, meg el kell venni tőlük. Ez pont az a mentalitás, amivel az ember mindig nélkülözni fog, és mindig elkerüli a siker, amiért mindig másokat fog hibáztatni.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Szeretnék felfelé lépkedni a munkahelyi ranglétrán....
- Hány év után "időszerű" feljebb lépni a ranglétrán?
- Ajándékoznál-e kovácsoltvas virágtartót?
- Hol lehet kapni kovácsoltvas díszen lógó kb. 20 cm átmérőjű órát?
- Egyre lejjebb csúszok a bakancslistás ranglétrán. De nem...