Előfizetésről-feltöltősre váltáskor, aznap kell-e az aktuális számlát fizetni, mikor a váltás megtörtént? (tudásbázis)
Így nem is hangzik rosszul
köszönöm szépen a segítségedet:)
Nem! Amit ki kell fizetni, az az elkeszult szamla! 11-en atvaltjak dominoba, errol a 11 naprol keszul majd egy reszszamla amit majd kesobb fizetsz, miutan kipostaztak!
A 1430-hoz meg nekem sem lenne turelmem. Ott dolgoztam, a 2 perc az also hangon is 20....
szia
aha értem
de mivel holnap van 11.e szóval már 11nap lement ebből a hónapból is akkor azt ott helyben meg fogja mondani hogy erre a 11napra mennyi a számla és azt is ott helyben ki kell fizetni??
Sosem értettem, hogy az emberek miért nem a legegyszerűbb megoldást választják, miért "balettoznak" feleslegesen és olyanokat kérdeznek akik nem kompetensek a témában??
1430 és kb 2 perc alatt választ is kap rá az ember.
Szia
A feltetel 0-as egyenleg. Tehat minden lejart, es esedekes de nem lejart szamlat is rendezni kell. Ezt a helyszinen megtehetitek. Ezen felul 2700.-ot kell fizetni, ami egy kezdo feltoltes, ezt le is forgalmazhatjatok!
19.én fog lejárni a következő esedékes számla...
Tehát akkor addig nem válthat feltöltőkártyásra amíg ezt nem rendezi?
sziasztok
Páromnak holnap jár le a hűségnyilatkozata a Tmobilnál..Szeretne feltöltőkártyásra váltani...
Ha holnap bemegyünk akkor át tudunk neki váltani kártyásra vagy fel kell adni minden számlát és csak utána? elmaradott számlája nincsen
További ajánlott fórumok:
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Halál. Ha megtörténne, ami történne az....
- Házas férfi, régóta kerülgetett, egyszer megtörtént azóta nem keres. Miért, mi a véleményetek?
- Díjcsomagváltás előfizetés esetében a T-Mobilnál: kell fizetni a váltáskor?