Elmondjam a HR-esnek, ha elbizonytalanodtam a munkámmal kapcsolatban? Ez könnyítene a lelkemen? (tudásbázis)
Ez HR-es függő. Én dolgoztam HR-esként és mindig azt néztem, hogy hol tudok segíteni a dolgozónak. Szerintem inkább a főnök kemény dió. Van, ahol annyi a választék a munkában, hogy elvégzed, vagy mehetsz, amerre látsz. :(
Ha nem érzed itt jól magad, akkor lehet tényleg jobb, ha elküldöd pár helyre az önéletrajzodat, és akkor váltasz, ha már van másik lehetőség.
De itt is fennáll a veszélye, hogy esetleg a főnök fülébe jut, hogy elpályázol.
Ha úgy érzed, hogy nem ez az utad, és nincs veszteni valód, akkor beszélj a HR-essel. Egyébként az sem megoldás, hogy nem a "saját utadat" járod, és közben meg megbetegszel, mert lelkileg tiltakozol ez ellen a munka ellen. :(
Sok sikert, bárhogy is döntesz!
Négy hónap még nagyon kevés idő. Nem kis cégnél dolgozol, ha van HR - es, azt megteheted, hogy jelzed előbb a közvetlen főnöködnek, hogy szívesen megtekintenél, és ki is próbálnál adott esetben más területet is a cégnél.
De ezt is csak akkor tedd ha tuti biztos, hogy meg vannak elégedve a munkáddal, és szívesen vennék azt ha fejlődni akarsz a cégen belül.
Semmiképpen.
A HR-es a cég érdekeit képviseli nem a tied, pláne nem 4 hónap után.
HR-essel lelkizni?
Miért?
Vagy szeretnéd kirúgatni magad?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?