Ellopták az autóm (beszélgetés)
A miénket ma lopták el a ház elől pár órája. Beírom ide is, hátha:
Ford mondeo kombi, 2 gyereküléssel, fehér, 1995-ös gyártmány.
Rendszám: HAE 824
Sziasztok!
3 hete történt ez az eset....
Egy kulccsal vettem az autómat,nekem azt mondták az autókereskedésben,hogy a másik kulcsot ők sem kapták meg.
Nagyon rossz érzésem volt emiatt.Ezért rögtön másnap rakattam bele egy lopásgátló rendszert és képzeljétek mi történt egy héten belül?!
Megpróbálták ellopni a ház elöl!
Nyom nélkül nyitották ki.
Hatalmas szerencse,hogy pont rakattam bele egy védelmi rendszert,megörültem volna,ha elviszik.
De azért basszus ez nagyon átlátszó nem???? :S
Amúgy ezt a cuccot rakattam bele: [link] ,akit érdekel vessen rá egy pillantást én nem bántam meg.
Azért ez durva! Én hagytam volna, hadd vegyék le a rendszámot! Hátha megtalálták volna. Nem?
:-)))
Nekünk volt egy régi Zsigulink amit én használtam.
Kölcsönadtuk a sógornőméknek.
Náluk a ház előtt állt. Két alkalommal leszivták belőle az üzemanyagot ( annak nem volt zárható a tankja) Vettek rá egy zárható tanksapkát.
Másnapra ellopták az autót.
Utána évekig fenyegettek a helyi polgármesteri hivataltól, hogy fizessük a gépjármüadót, mert különben leveszik a rendszámot.
Rendszeresen bevittük a rendőrségi jegyzőkönyvet arról, hogy ellopták. Mindig bólogattak oké. Aztán ujra jött a felszólitás.
Nekem tavaly oktober nyolcadikan a haz elol loptak el.
Mivel volt ra Casco, igy egyeszen "jol" jartam.
De minden nap, mikor egy olyan tipust latok, megsajdul a szivem.
Nekünk 2003 december 6-án lopták el a ház elől a Wartburg autónkat.
Hát...szép kis mikulásunk volt:DDDD
Nem lett meg sajnos:(
Azóta mindig beállok-két hatalmas kutyám is van-talán így nem piszkálják-törik fel,stb.
Viszont,amit nagyon akarnak-azt el is viszik.
Igen! A házelől lopták el! Nyitva volt a kapu és bejöttek a házba elvették a kulcsot és elmentek a kocsival. Mi közben a konyhában voltunk. Csak órák mulva vettük észre hogy eltünt. Borzalmas érzés volt főleg hogy bennt jártak és nem vettük észre:(
Sajnálom.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- 6 éve ellopták az autonkat, volt rajta még hátralék. Nem kaptunk azóta semmit. Most kiküldték, hogy van 700.000 tartozásunk.
- A lányomnak 2 napja ellopták a telefonját, van módja, hogy lenyomozzuk hol lehet?
- Tesóm diákját ellopták, és valaki felhasználta egy bkv-s büntetésre, amire kijött egy csekk a büntető összeggel..mit tegyünk?
- Ellopták az autómat amin tartozás volt. A hitelező szerint nem fizet a casco...
- Ha van rendőrségi papír arról, hogy ellopták az iratokat, akkor is kell fizetni az újakért?