Ellopták a telefonom (beszélgetés)
Igen.
No és becsületes megtalálóé is, ha éppen nem lopják, hanem elvész !!!!!!!!!!!
Nekünk is meglett.
Telefon is, brifkó is.
Amúgy nem tudom irták e már, mert még nem olvastam végig, de a yard-on be tudják mérni.
Miért? Ráhelnek hívnak?
Bocsánatot kérek, nem tudtam kihagyni. Én elhagytam a telómat, benne volt egy-két olyan szám, amivel tudtak leellenőrizni, így a munkahelyemen felhívtak és visszakaptam.
Dehogy bugyuták! Sőt. :(
Rablás áldozata lettél. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy megkerüljön a telefon. Szerintem a rendőrségnek nincs kapacitása ilyesmire.
Mindenképpen érdemes bejelenteni, mert ha a tettes esetleg lebukik más ügyben (aki ilyesmit elkövet, annak más sara is lehet), ezt is a rovására lehet írni.
Úgy tudom, az IMEI kód alapján csak Mo.-on belül lehet bemérni a telót, ha külföldön adják el, ott simán tudják használni.
Nem.lanyomnak loptak el,penztarcaval,iratokkal egyutt.utana is mentek pedig...
Nekem a biciklimet,az se lett meg.
Minden telefonnak van 15 jegyű IMEI szám,érdemes otthon felírni.
*#06# és adja a 15 jegyű számot,ha nem is lesz meg a telefon a szolgáltató blokkolja és nem lehet többet használni.
Tegnap este Kőbány alsón a villamos megállóban vártam a vilire, és telefonoztam közben (belátom eszetlenség volt, keményl ecke az élettől), és közben egy férfi sétálgatott, egyszer csak mintha előttem sétálna el, fogja kikapja a kezemből a telefont és fut. Rajtam nagy hátizsák volt, mire feleszméltem elkezdtem ugyan futni, de hát ennyi cuccal nem volt épp könnyű, felmértem a terepet, hogy kiabálni van e értelme, de nem volt senki abban az irányban, ahová futott, így nem tettem :/
Nemsokkal ezután hívtam a rendőröket. Azt mondták szétnéznek, hátha még ott van a környéken az elkövető, valakit össze is szedtek, de nem ő volt.
Felvették az adataim, meg azt mondták visszanézik a térfigyelőket, hogy azon látszik e valami. Mondtam, hogy felettem volt egy BKK kamera, azt tuti rögzítette, de az elment a járőr füle mellet kb xD.
Na mindegy, az azonosítót nem tudtam ott helyben megadni, este kültem el mailben. Ezt tényleg meg is nézik?
Mekkor eséllyel lehet meg így a telóm? SZerencsére beépített akus, szóval annyira nem tudják szétszedni :o.
Szerintetek mi lesz a sorsa? Hol adhatnak túl rajta? Van értelme járni a piacokat, telefonboltokat?
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Mit csináljak ellopták a telefonomat, ami előfizetéses?
- Márciusban ellopták a telefonom, a nyomozás során az akkori aktuális értéke számítana a telefonnak?
- Ellopták a telefonom! Mit lehet ilyenkor tenni?