Elkezdtem fogyni, de nem éhezem! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elkezdtem fogyni, de nem éhezem!
8 nap alatt fogyni 2 kg-t? foghuzás-tapasztalat:)
VICC VOLT:) de a húzás és fogyás az sajna nem .
De mostmár nem fáj ( 10.napon) és eszek. Mónika várjuk!
Nem tudom miért kellene teljesen lemondani az édességről.
Léteznek fogyis, egészséges édességek, és nem 2 kg-t kell belőlük enni, hanem csak keveset.
Nálunk az étekzési szokásokhoz tartozik a leves, főfogás, desszert, gyümölcs, kávé
Nem fogok semelyikről lemondani, ha kívánom, csak az adagokat csökkentem és egészségesen válogatom össze. És nem mindig kell enni édességet, akkor egyél, amikor akarod. ha van szabadágod benne, és ott a lehetőség, sokkal kevesebbszer élsz vele, mintha megtíltanád magadnak. Én mostanában nem eszem kenyeret...pedig ehetnék.
egyetértek :D
étcsoki viszont tuti!
és persze bármi más mértékkel, és időben, akkor elég az elég!
kiéhezve már csak a nagyon sok elég
:-)
Szerintem ha a szervezet cukrot kíván, nem lehet citromlevekkel átvágni.
Ha ő cukrot kíván, cukrot akar, és általában nem a gyömölcsökben található cukrokat kívánja intenzív "édesség ehetnék" esetében. Így ezért hülyeségnek tartom, amikor azt mondják, hogy ha ennél édességet, egyél meg egy almát.
A szervezet nem tudod becsapni, pláne citrommal, esetleg "5 percig" nem fogja utána kívánni az édességet!
ehhez a témához még hozzászólni sincs kedvem..
fagyi, csoki, sütemény, -nagyon szeretem
de legalább capuccino és étcsoki...!!!
:-))
Jól csináltad, ügyes vagy.
De hogy valaki nem szeretni az édességeket..., ezt női logikával képtelen vagyok összererakni :DDDD
TEEEEE MMMÁÁÁÁZLIISTA :DDD
sziasztok
én 3 hónap alatt adtam le kb 12-13 kilót úgy, hogy nem akartam fogyni csak felgyorsítani az anyagcserém, nem tudtam h ez lesz belőle, szerencsés vagyok u*álom az édességet, kenyeret a péksütit, viszont imádom a csirkét, halat bármilyen formában, párolt zöldséget, salátákat..napi 5ször étkeztem, reggel jól beettem és este 6ig csökkentettem az adagokat, 6kor volt vége a napi kajálásomnak, sosem voltam éhes és alig mozogtam vmit, emellett sok vizet és teát ittam, úgyhogy ez a sokszori étkezés nekem bejött:) hozzá is szoktam de már nem fogyok tőle
Domi
Szia.
Nekem is jöhet egy jó kis étrend priviben!;)
Sziasztok!
Tudna valaki egy jó étrendmintát küldeni amitől nem rövid idő alatt 10kg lehetne fogyni!Elsősorban olyan érdekel amibe nem kell koplalni hanem mértékkel de nagyjából mindent lehet enni,mozogni sajnos nem nagyon tudok mellé mert mozgássérült vagyok.
Más valamiről beszélni és csinálni.
Nagy súlyfelesleggel biztos nem jó futni, abban igaza van. Mindegy ez a fórum nem erről szól. Én mindenesetre ebben találtam meg az örömöm, embere válogatja ki mit talál hasznosnak és jónak.
Annyi biztos hogy totál mindegy mit eszik az ember, az a lényeg amit bevisz az kevesebb legyen mint amit felhasznál, és erre a mozgás is nagyonis rásegít, teljesen mindegy milyen formáját végzi az ember.
egy pedagógus, tornatanár, aktiv sportolo ismerösöm azt mondta fogyáshoz a futás jó legkevésbé.
Annyit árt is a lábnak, térdnek mint amennyit segit kordában tartani az erönlétet
A Norbis módszer tényleg hatásos, főleg nagyobb túlsúlynál. Anno nekem is lement 1 hónap alatt kb 3-4 kiló, amit utána nem szedtem vissza, és ami a legcsodálatosabb volt hogy 1-2 éve már "nem tudok" visszahízni-bár ehhez akarat is kell bőven, mert egy idő után csak a stagnáláshoz elég a Norbis módszer, a fogyáshoz akaja mennyiségét is csökkentenem kellett.De ezt inkább lekopogom...
Most épp nem Norbizok, van hogy éjfélkor is csokit eszek, de fogyok hálistennek. (Naigen napi 1 óra kocogás mellett.... ) Rájöttem már az évek alatt h.megvonni bármit is amit kíván a szervezet, a legnagyobb butaság,úgy nem lehet fogyni tartósan...Mozogni kell és nem zabálni, kevés szénhidrát, sok NYERS zöldség és finom (akár jó zsíros) husikát enni...Kb a Norbi is erre épít, meg az összes diéta: kevesebb ch.... Én egyedül azt nem értem hogy a sok diéta miért von el ezt-azt, miért tilt v. korlátoz kajákat...De tényleg??? Azt nem lehet egy életen át csinálni, az a jó diéta amit életünk végéig tudunk csinálni, és szerintem nincs az az ember aki élete végéig kibírná 1-1 kedvenc nélkül/legyen az édesség vgy bármi...
Szoptatni még nem volt szerencsém, nem tudom mi történik az embereel, de a futás (a soksok hosszabbtávú) is ugyanúgy "kiszívja" az ember energiáját (de közben paradox módon feltöltődsz energiával), annyi a kulcsa a dolognak hogy nem kell kapásból a hűtőbe nyúlni a kajáért. Ez is csak akarat kérdése, semmi másé, agyban dől el.
Ez a cikkbeli 4 kiló...Nem akarok senkit bántani, de hát abból szerintem legalább 3,5 kiló víz volt.De így is csak grat. a cikkíírónak, és ne hagyja abba a Norbizást:)
Egyetértek veled!
Norbival valóban a leghatásosabban lehet fogyni anélkül,hogy éheznél.4 Évvel ezelőtt én is kipróbáltam!és még annyit hozzátennék,hogy ha egy kis mozgást is beleviszünk,csak amit meg bírunk csinálni,az eredmény megkétszereződik és nem utolsósorban: RENGETEG ENERGIÁD LESZ!
Én 3 hónap alatt 13 kilót adtam le.
És az is lényeges,hogy nem jönnek könnyen vissza a leadott kilók ezzel a módszerrel.
Engem érdekel a beszámolód!
Én is szoktam "Norbival fogyni".
Én a pudingját,és a Túró rudat nagyon szeretem tőle.
Ügyes vagy:) szerintem nem sok amit ettél.
Csak így tovább!:)
További ajánlott fórumok:
- Kicsit elkezdtem pánikolni a háborús helyzetek miatt. Nem...
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Csokifüggőség?! Elkezdtem a 90 napost, de nem bírom a csokit letenni... a krómot is elkezdtem szedni 3 napja.
- Fogamzásgátlót szedek 1.5 éve kb. 1 hónapja elkezdtem vérezni, de még volt 7 szem a gyógyszerből ....
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Eleinte a kaloriaszüks. felét ettem meg egy nap folyamanán aztán megállt a fogy., elkezdtem napi 1500-1600 kcal +kick-box. Így fogyni fogok?