Éljen a (hozzá)szólás-szabadság (beszélgetés)
Ha lenne tiltó gomb a Hoxán, én egy embert biztos nem csak a face-ról tiltottam volna le, hanem innen is. Csak az vegye magára, akinek inge.
"A véleményt nem kötelező követni, de ajánlatos elolvasni, esetleg megfontolni még akkor is ha az a rideg valóságot tartalmazza! " - Hogy ezzel én mennyire egy et tudok érteni. Igazad van. :-)))
Eleinte idegesített,hogy bármelyik fórumba lépek be már a személyeskedésig elmenő vitákat találok!Gondoltam is rá,hogy kellene egy bokszolós fórum!Ha a téma nem érdekel,nem olvasok bele,nem nagyon hat meg ha valaki a századik hülye fórumot nyitja,mondjuk az inaktív fórumokat én törölném!
A vélemények őszintesége szubjektív, szerintem.
Kizárólag az őszinte vélemény az építő jellegű! A véleményt nem kötelező követni, de ajánlatos elolvasni, esetleg megfontolni még akkor is ha az a rideg valóságot tartalmazza! A világ tele van aljas hazugságokkal, nemzetközi szinten is hazudoznak eddig tiszteltben álló közszereplők, és ezáltal a szakadékba, pusztulásba sodorhatnak több millió embert. A fórumokon ezért fogalmaznak az emberek keményen,és őszintén! Nagyon sokan vannak akik az elrontott életükre dicsérő kommenteket várnak, ha valaki megírja nekik őszintén az igazat akkor megsértődnek.
Akkor tényleg szerencsénk van,hogy csak 0-5 perc időintervallumban ideges.
Az általa vélt sérelmek miatt bosszút esküszik és ezt lépten-nyomon aktívan igyekszik kivitelezni:D
Mert mi lenne ha 5 percnél tovább ideges lennél és nekünk nem lenne szerencsénk:(???:)
Sosem vagyok ideges 5 percnél tovább. Hamar lehiggadok, szerencsémre. Meg másokéra. :)
Ugorjunk! :)
Engem kifejezetten feldob...
Valójában majdnem mindenkivel egyetértek.
Mentek a pacsnik! :)))
Kár, hogy itt a hoxán nincs olyan gomb hogy egy-egy felhasználó tiltás!Elkerülhető lenne a sok privát levélben történő zaklatás.Hasznos funkció lenne!
Ha kötekedős kedvedben vagy, akkor talán nem azért kellene ide feljönnöd, hogy kedvedre "kikötekedd magad", hanem azért, hogy a kellemes társalgás, kellemes társaság, beszélgetés közben lecsillapodnának benned az indulatok! :))
Ha piszkálnak, megvédem magam.
Ha kötekedős kedvemben vagyok, kötekedek.
Az életben is ilyen vagyok. Persze itt is vannak szabályok, csak nekem tele a tököm azzal, hogy még itthon is vissza kell magam fogni. :P
Nekem a menekültválságos posztokból van már elegem... Mindenki csak marja egymást rajta.
Simán tudomásuk veszem, hogy ilyen világot élünk.
A Face-n ott a szűrő, melyik embert,kívánom meghallgatni, melyik oldalt kívánom elolvasni.
Mindent, ami zavar törlök az életemből.
Az intelligenciával arányos, hogy mennyire tudunk kommunikálni, mennyire vagyunk elfogadók mások iránt.
A lázító, vagy mocskos szájú embereket törlöm. Az ember látja, kihez nem érdemes szólni, mert lesüllyednénk a színvonalára, a mélységesen mély szellemi szintjére.
Tehát , így nem is tudnak porig alázni, hiszen nem adok lehetőséget rá. :)
nem jó, egyszerűen kiélvezik sokan azt, hogy azt lehet mondani, ami tetszik, nemtől, életkortól és státusztól függetlenül. ezt a való életben nem mindig teheted meg, például a főnöküket is szívesen arcon köpnék sokan, de nem lehet... ezért kommentben hordják el, az ellenvéleményekből pedig kialakul a vita. mondjuk -és itt is- azt nem tudom megérteni, mikor valaki valami normálisat ír ki vagy normálisat szól hozzá, és letámadják. az undorító. senkire nem kell rászállni, pláne nem zaklatni. a net veszélyes platform, sok-sok bunkóval.
Mindenki feszült, ingerült, a neten vezetik le. Jobb, mintha a család inná meg a levét.
Fent vagyok én is a legnépszerűbb közösségi oldalon,és azt veszem észre,hogy bármilyen témáról is van szó,iszonyat a kommentáradat.A legtöbbjében megy a vitatkozás,egymás,vagy éppen a posztoló fikázása (bocsánat a kifejezésért),árad a negatívizmus.Én már ott tartok,hogy el sem olvasok egy hozzászólást sem.Borzasztó hogy sokszor vulgáris hangnemben,porrig alázzák egymást.Sajnos nem csak a f.bookon,hanem sokszor itt a hoxán is.Miért jó ez egyeseknek?
Nektek mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok: