Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap? (beszélgetős fórum)
en nem vagyok elszant, siman elitelem. egy "fiatal" no vajon milyen regota keresi a boldogsagot szegenyke, hogy csakis egy persze tehetos ven faszi kell a magany elhesegetesehez? :D
azert itelem el, mert ilyen kepmutato es bena. egy fiatal nonek ott van a lehetosege, hogy elerjen barmit maganak, nemcsak szerelemben, munkaban, hivatasban is. miert nem tudja egyszeruen azt mondani, hogy neki penzes pasi kell, aki biztositja a joletet, mig o azt tesz, amit akar?
Szomszéd nénim ápoló egy kórházban.
Ő meséli, hogy milyen szaguk van az öregeknek.
Savanyúak...
A pénz biztos édes és ropogós.
4,5 éve volt, azóta már lehet egy bölcsis gyerek is. :D
Én nem ítélek el senkit.
Én azt sajnálom, hogy fiatal létére egyáltalán felmerül az anyagi biztonság kérdése.
Mert az igazi szerelem mégiscsak az, hogy ha messziről meglátod és elindultok egymás felé, nem hallod az utcazajt, csak a szívdobogásod és a véred zúgását a füledben... és harangzúgást, amikor végre átölel...
És megéltem ezt 21 évesen, egy 42 éves férfival, a kapcsolatot végül a távolság győzte le. Igaz, kisportolt és jó arcú férfi volt.
Most miért mondod? Mindig az voltam. :))
Ott segítek ahol tudok. ;)
Majd szólok..:D
De segítőkész lettél..:DDDDDDDD
Majd szólj! :D
Vagy segíthetek? Mit nem tudsz?
Áááá,már a kérdés feltevése is azt sugallja,hogy az anyagi biztonság fontosabb,mint a szerelem.Nem mindegy a sorrend:(
Ergo pénzért dugsz:(
De rendes vagy...:)Megtisztelve érzem magam:)
De még fel kell nőnöm a feladathoz!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Szerintetek el lehet titkolni egy szerelmet, ha olyan iránt érzed, aki nem a párod?
- A szegénység megöli a szerelmet?
- Nektek van szerelmetek? Írjátok le a neve kezdőbetűjét!