Elhúzódó ragály - max. 4-5 összetevős DE JÓ recepteket gyűjtenék (beszélgetés)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
2020. márc. 20. 14:16
Köszönöm!
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 20. 14:09
A legtöbb receptes oldalon van olyan lehetőség, hogy beírod mi van otthon és listáz rá ételeket, amit elkészíthetünk belőle.
6. Piroska52
2020. márc. 20. 12:41
húsos tésztát főztem,egy hagyma, hús,tészta,kevés tejföl,de annélkül is meg lehet enni,meg tojás leves,
5. Orsi2017
2020. márc. 20. 12:13
Tojás leves,parad.leves, mákos-diós - krumplis-darás -túrós-sajtos tejfölös tészta, carbonara, spenót-sóska, krumpli borsó főzelék.stb
4. be95e6ff22
2020. márc. 20. 12:05
Ma főztem halas rizottót.Rizs,hagyma,fokhagyma,olajoshal konzerv (az egyik 3 éve lejárt de teljesen jó),kis paradicsompüré meg reszelt sajt mehet rá,ha van.Hagymaleves:durvára vágott hagyma zsiradékon megpirítva,víz,leveskocka.Akinek van darált húsa,mirelit zöldsége,a rakott zöldbab/brokkoli is jó kiadós étel:rizs,darált hús,párolt zöldség sütőben összesütve,sajt ennek is jót tesz.
3. andi6020 (válaszként erre: 2. - Guruljka)
2020. márc. 20. 11:54
És a krumplis tésztához is már csak a tészta kell a paprikás krumpli 3 összetevője mellé. Meg némi só.
2. Guruljka
2020. márc. 20. 11:26
A paprikás krumpli alapja is csak 3 összetevős: hagyma, zsiradék, krumpli. Szükség esetén üresen is jó, de persze kolbásszal finomabb.
2020. márc. 20. 09:24
Max. 4-5 összetevős DE JÓ recepteket gyűjtenék azért, hogy akiknek esetleg valamijük nincs otthon ne essenek kétségbe és találjanak valami olyat amiből egyszerű de jó ételt lehet csinálni. Nem tojásrántottára gondoltam.
További ajánlott fórumok:
- Az ellenőrök karácsonyra gyűjtenek?
- Bébisamponokat miért árulnak káros összetevőkkel?
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Segítsetek! Vasárnapi vendégeim részére egyszerű recepteket keresek!
- Tud valaki fekete színű étel recepteket? Nagyon fontos a szín!
- Hozzatok szilveszteri recepteket!