Elhagytam a nagy Ő-t (beszélgetős fórum)
Aki vérig sértett, aki belegázolt az önérzetembe, stb., azt elhagyom, bármennyire is szeretem.
Tudod, aki el akar menni, segítünk csomagolni, és még az ajtót kis kitárjuk neki!
A nagy Ő arról ismerhető meg, hogy együtt megoldjuk a problémákat, nem pedig arról, hogy szétfeszítenek minket a felmerülő problémák.
Ha a volt barátod fel is adná a büszkeségét (már ha ez miatt nem akarja veled felmelegíteni a kapcsolatot) akkor is visszatérnének a problémák elég hamar.
igen igen, ez ő.
És nem a karácsony teszi :)
A nagy Ő-vel nem szakítunk, hanem vele élünk.
Egyébként vele szakítottál hónapokkal ezelőtt?? Akkor mi a kérdés?? Hagyd.
Ez most valami új pasi, vagy az a három éves kapcsolat, amiből kiléptél egy hónapja?
Nem értem, nem értem!
Micimackó legyek, ha értem.
Ha szeret, akkor lecarná a büszkeségét, visszakujtorogna hozzád.
Törődj bele és lépj tovább!
He?
nem is a nagy Ő-vel szakítottál!
Voltak problémáink, de sajnos valószínűleg nem voltunk elég intelligensek, hogy megoldjuk. Én mondtam ki, hogy legyen vége, de őt sem érte váratlanul, nem is nyilatkozott arról, ő mit szeretne, csak annyit mondott, tiszteletben tartja a döntésem. Szerettük egymást, a szakítás pillanatában is.
Most mégis úgy viselkedik, mint akinek teljesen a lelkébe gázoltam a szakítással, sérült az önérzete, és meg van sértődve. Kijelentette, hogy nem szeretné újrakezdeni.
Én persze így utólag szívesen újrakezdeném.
Ha már nem szeretne, nem flegmán állna inkább a dolgokhoz?
Ha már nem szeret, elfogadom.
Van olyan, hogy szeret, de büszkeségből nem kezdené újra? Ha tényleg szeretne, képes lenne félretenni a büszkeségét és sértődöttségét, nem?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt, én elhagytam, mégis visszavárom
- Mi a teendő, ha elhagytam a személyi igazolványom?Mi a hivatalos procedúra ilyenkor?
- Ha letiltattam a telefonom, mert elhagytam, visszakapcsoláskor kell e fizetni?
- Győrben hol lehet falfestéket kikevertetni, a festéket már megvettem a fészekben, a blokkot elhagytam.
- Ma elhagytam a személyim, majd a kulcsokat. A kulcsok...
- Van köztetek ötvös? Elhagytam a fél aranyfülbevalóm, mennyiért csinálnak neki párt, egyáltalán vállalnak ilyet?