Életveszély: Mindent a szájába vesz, mi az oka? (beszélgetés)
A lányok már csak ilyenek :-))))
/Természetesen ez csak vicc akart lenni, mielőtt még kiátkoznátok:-))/
Ezt már valóban ki kellett volna nőnie! Az én fiam egyébként 12 éves koráig mindent szagolt...
Én azt javaslom, hogy a gyermekorvosukon keresztül keressenek egy jó gyermekpszichiátert, mert véleményem szerint a problémájuk már orvosra tartozik.
Sziasztok!
Barátnőm gondjára keresek választ: 4 éves lánya mindent a szájába vesz, megrág.Ez már odáig fajult, hogy semmit nem mernek elöl hagyni, ami befér a szájába, de ez sem elég, mert ha nincs más, kettéharapja a nagyobb játékokat, megrágja a cipők talpát, akármit. Ha rászólnak, mert látják, hogy rág valamit, gyakran lenyeli. Már mindennapos vendégek a sürgősségin, az óvoda erősen reszket a gyerek láttán...
A család két gyereket nevel, a nagyobb 7 éves fiú, vele ilyen jellegű gond nem volt, bár ő is nagyon akaratos, hisztis gyerek. Szülők diplomások, sokat foglalkoznak (szeretettel) a gyerekekkel, de sokat is dolgoznak. Szerintem pszichológusra volna szükség, de barátnőm húzódozik. Van ötletetek, mi lhet az ok, mit tegyenek?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már életveszélyben?
- Mindent a szájába vesz ami a földön van
- Másfél éves kislányom mindent a szájába vesz. Hogyan szoktathatnám le róla?
- Van, akinek azt mondták, életveszélyes lehet egy újabb terhesség kihordása, de mégis terhes lett?
- Mindent a szájába vesz a gyerek
- Mindent a szájába vesz:(.Hogyan szoktassam le, vagy tényleg kinövi?