Élettársi kapcsolatban..... (beszélgetős fórum)
Én csak azt nem értem, ha nem öntömjénezés volt a szándék, akkor miért kellett erről a pacákról, annyi cart írni?
Elég lett volna. 10-11 éve együtt élek egy hímmel, nem hozzám van bejelentve, ő kap az előző társa után özvegyit.
A kérdés, ha nem jelentem be, akkor kölcsönösen kaphatunk-e a halálunk után özvegyi nyugdíjat?
Én egyszer éltem ilyen carf@szúval, 6 hónap elég volt! Nem vagyok rossz ember, de tény, hogy nehéz szeretni.
Más bolond hasonlónak még gyereket is szül, mert az megváltoztatja.
Nem kell fenyegetned :) nincs semmim, főleg vesztenivalóm! Ha öregségemre egy ilyen élősködő mellett kötnék ki, már most minden a gyerek nevén van.
És tartom magam annyira embernek, hogy kortól függetlenül ne legyek más csicskája, pláne nem ott ahol nekem több jogom van, mint neki!
Majd szólj mikor avatnak szentté, viszek virágot!
Hidd el, itt neked senki nem akart rosszat.
Csak arra gondoltam én is, olvasatom szerint más is, hogy igaz az életedet nem ismerve, de többre kellene magadat ennél tartanod, valószínű jobbat érdemelnél.
De végül, te kimondtad, ez így megfelelő számodra. Akkor tovább itt nincs mit tenni. Nem nekünk kell így élni.
Babonás ne legyél, az az ördögműve, istenfélő lehetsz, de a kettő nem összeegyeztethető.
Nem kell fenyegetőznöd, érzem a rejtett szándékot.
Ki hazudott?
Nekem ne ígérj semmit, semmi szükségem az ígéreteidre, és máséra sincs.
A pasit megértem, egy léhűtő, élhetetlen parazita.
Ilyen életre vágyott, behízelegte magát, megerősítést is kapott FI. a kedves jó tanácsokat osztogató ismerőstől, hogy ez így jó. FI., meg elfogadta, hogy ez így jó neki.
A pasi gondolom meg úgy gondolja, ő kifizeti azzal a FI.-t, hogy mellette marad, hiszen más és jobb nem akad.
Kvittek. A pasi is jó valamiben biztos.
Itt szerintem mindent leírnak:
:DDD
Te, aki egy nick nevet nem vállalsz fel? :DDD
Miért nincs ennek az embernek semmije?
Ez is jó kérdés
Rendet kéne tenni az asszony fejében.
Pl miért kell vakon követni az ismerőst? Ezt törvény írja elő?
Miért képzeli azt a FI, hogy jónak lenni ugyanaz,mint málé baleknak?
Miért kell, hogy nekem is car életem legyen, ha az ismerősömnek az?
Mi az, hogy tűrni kell?
Ezzel az álszenteskedéssel nem került közelebb a Mennyek országának kapujához.
Mert ő nem olyan, mint más halandó, leírta. Pl. én, csak magamról írok, hogy dobnám ki, mint macskát carni. Ő jó ember, nem tenné utcára. Ezt a csuda jó tulajdonságát hozta a szüleitől, hogy jónak kell lenni.
Nem vagyunk egyformák. Mint írta, az ismerőse mondta neki, ezt el kell fogadni, ő is elfogadta, hogy carul él. Valamint ennek a csuda jó tanácsokat adó ismerősnek pattant ki ez is a fejéből, ha jól gondolom, azért gondolom így mert nem volt kettéválasztva x és Y ismerős. FI. valószínű valamiért nagyon kedveli, hogy az általa adott tanácsok alapján él.
További ajánlott fórumok:
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?
- 18 éves lányom élettársi kapcsolatban él, iskolában sok hiányzása van, azt szeretném tudni jár-e neki ellátás?
- Házasságkötés vagy élettársi kapcsolat?
- Felvehet egy nő fehér ruhát az esküvőjére, ha már élt másvalakivel élettársi kapcsolatban?
- Lombik program és a bejegyzett élettársi kapcsolat