Életmódi, avagy okos étkezés és mozgás (beszélgetés)
Juj, vigyázz Magadraaa!! Egy rossz mozdulat sokáig nehézséget okozhat, csak óvatosan.
Érdekes ám a bringázás! Itt a Baranyai-dombság és a Mecsek, kemény hegymenetekkel, néha a tüdőmet majd kiköpöm, nincs megállás, bedurrannak a combot, és minden porcika. A mérleg ua-t mutatja, de vékonyodik az ember.
Sziasztok!!!
Rosie, szuper nő vagy!!!
Én a héten épp csak a napi bicajozást tudtam teljesíteni. Egy hete kiugrott a derekam szőnyegtisztítás közben. Nem mertem terhelni.
Sziasztok csajok!
Én, most beköszönni ugrottam be.
Vigyázzon mindenki magára, legyetek jók, és fogyjatok jóóóóóóóóó sokat:)
Én eltűnök most pár napra családdal Abádszalókra megyünk nyaralni:)
Sok puszi mindenkinek!!
Sziasztok!
Lassan indulunk apósnak a szülinapi (bulijára)-most lett 60 éves.
Egy kis szabadtéri sütögetéssel ünnepeljük, meg némi piával:)
Mindenkinek szép napot!!
Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek!
Eri jó családi programokat!
Mi is, mi is:)
legalább is én:(
Szia!!
Szerintem, nincs, csak pihennek vagy épp tornáznak, vagy esznek:)
Világvége: szerintem nem lesz világvége, de egy alapos változásnak tényleg itt az ideje.
Rohadtul nem vagyok prűd, de mindent a szex, a pénz és a mocsok irányít- ez nem tarthat örökké, mert rossz felé megy a világ.
Megjegyezem, én szeretem a szexet is, a pénz is jó, ha van, de ezekért vagy ezekkel b á r m i t megtenni: SOHA!!!!!
Jaj, csajok, nem is tudom, hova reagáljak, ide írok mindent.
ANGIE: szorítok holnap ezerrel!!!!!!!!!
Véletlenek: én nem hiszek a véletlenekben, sőt abban hiszek, hogy a dolgoknak van értelme, csak sokszor kevesek vagyunk hozzá, hogy megértsük.
Angyalok. Én hiszek bennük!!!! Igaz, hogy gyakorló hívő ember vagyok, de nem vetem el az ezotériát sem. Például naponta kapok evagéliumot a netről, e-mailben, de a harmonetről harmónia-kártyát is, és általában nem reggel nézem meg, hanem este, utólag. Ha regisztráltok Ti is kaphattok, én nagyon szeretem! :-)Csak amikor valakinek ajánlót küldök, akkor én pár napig nem kapok. (a harmóniakártyára értem)
Ja, és szerintem ez a kettő nem zárja ki egymást. :-)Mindkettő lényege a pozitívum.
Köszönöm:)))
De ott leírtam egyébként, hogy hogy, de ide is leírhatom, csak nem lesz olyan részletes:DD
Szóval sokkal többet ittam, azóta igyekszem meginni 2-3 litert, heten 3-4szer járok úszni, ha azt nem, akkor igyekszem valami mást mozogni, a kenyeret kiiktattam, helyette abonettszerű kétszersültet eszem. Ebédre ugyanazt eszem, csak kevesebbet, vacsira meg már csak valami nagyon lightosat: alma sajttal, s.dinnye sonkával, körözött répával, ilyesmik. Ja, és, amikor nagyon stagnáltam, elkezdtem szedni a szűztea kapszulát, ami elvben rásegít, meg iszom citromos vizet, ami elvben szintén:D
Neked hát! :-)
Most néztelek a naplódban, igen jól nézel ki, be is írtam!
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Tényleg igaz a fogyásnál, hogy 70% az étkezés, 30% a mozgás?
- Étkezés és mozgás, vagy még valami más is?:)