Életet mentettem (beszélgetős fórum)
Nah...jött valaki aki megint utasít...
Nem zavar hogy nem vitatkozunk? :D
Minek írjam le miket csináltam? Hm? Mi értelme? Én nem tartom nagynak, bárki más megtette volna a helyemben....szóval én nem kezdem el leírni, bocs már....amúgy sincs senkinek semmi köze hozzá.
Ez a dolog akkor lett volna nagy, elismerésre méltó tett, ha életed kockáztatásával tetted volna meg, pl. kimásztál volna a cicáért az Empire State Building párkányára.
Ha nem egy cicát hanem egy kisgyereket mentesz meg így, egy életmentő érdemérem is kijár.
Na ezt "bírom" az emberekben....kiforgatni ki tudják az másik gondolatait....
Én azt írtam, hogy természetesnek kéne lennie hogy valakit megmentünk, és nem pedig különleges dolognak....most akkor ezek szerint rosszul vagyok összerakva, hát ez van, különösebben nem hat meg.
Te kevered a szezont a fazonnal....senki nem mondta hogy rossz hogy megmentetted a macskád....itt azzal van a gond, hogy ezt arra használod fel hogy nagyra tartsanak téged...
Látom te aztán tényleg nem érted a lényeget...ne színezd már ki mások hozzászólásait csakhogy te legyél a szegény ártatlanság!
Drágaságom! Annyit elárulok, nem megyek el egy fekvő ember mellett! Ebből következtethetnél pár dologra....de ez úgysem fog menni....
A másik meg....senki nem írt olyat, hogy te egy nulla vagy...ezt te írod folyamatosan magadról, és másra fogod....és most felteszem a nagy kérdést.....szerinted ez normális dolog? Elárulom: NEM.
Fúú...nem várok én tőled semmit, hiszen nem is ismerlek....szóval tőlem legyél kötözködő huszár, az se érdekel!
jaj, hát én már felfogtam hogy nulla vagyok. De ezt a fórumot is csak azért szekáltátok körbe, mert elkaptam a macskát és ezt juj, le mertem írni. :D Hát mostmár ne várjátok hogy jó legyek! Ha valaki azzal "dicsekedett" volna, hogy nem nem tett semmi ilyet, akkor még meg is simogatjátok a buksiját... Elég ha csak burkoltan mondja, "hé, a szemem láttára lezuhant az 5-ik emeletről valaki és csak néztem" :DD Nagyjából ez a mentalitás.
De mindegy, én kíváncsi lettem volna, ha magatokról írtok, jó lett volna olvasni, mert szerintem ez szép dolog. (vagyis hoppá, pár napja már nem)
nem a cica a lényeg hanem a fórum címe
akár emberöl is szólhat nem feltétlen állatokról!
jol tetted...elismeresem de kerdezte ezt valaki?
ztan meg minden nap kellene legalabb 1 jot cselekedned ezzel is rendben vagy-e?
Azt lattam, hogy nem a forumindito cicaja volt a 4.-en, de valaki irta, hogy meg akkor sem lenne baja, ha onnan esne. Sosem lehet tudni, en azt mondom.
Erdekes, hogy mennyien elviccelodtok ezen, mert "csak" egy macska, nehanyunknak meg annyira sokat jelent egy ilyen kis allat. Minden rosszallas nelkul irom, de tenyleg erdekes, mennyifelekeppen lehet egy dologhoz allni.
????
Szerintem előbb tanulj meg írni....
Itt egyetlen egy ember problémázott a hülyeségen, és az a fórumindító....ám egy ilyen oldalon meg kéne tanulnia, hogy nem mindenki fogja körbeugrálni őt....
Nem értem hogy mért kell lerombolni valakinek a örömét,ha ö örömet érez hogy megmentette a cicát,
és úgy érzi hogy meg ossza a örömét a e fajta tettével ezért nyitotta ezt a fórumot.
Nem kell belekötni ha nem tessék írni hasolló tetteket.
Kötözködni könnyű a másikkal!!!
További ajánlott fórumok:
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Mire van szükséged, akár a mai napot tekinted, akár az egész életet...
- Megmentettem egy asszony életét, míg kijött a mentő...
- A kivágott képet szerkesztettem, de nem mentettem el így a kivágott rész eltünt az eredeti képről. Hogy és hol találom meg a kivágott részt?
- Miért tünik el a kedvenceid közül az a képeslap amit oda mentettem?