Életem az években... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életem az években...
Andy
Ez nagyon szuper összefoglaló.Csak gratulálni tudok:))
Meséltem neki...
Elgondolkodott és nagy-nagy regény kerekedett ki belőle. Arra a következtetésre jutott, hogy akkora nagy zsivány volt, amit nehéz összeszedni egy A4-es lapon. :-DD
Köszi szépen, kedves vagy! :)
Na sikerült rávenni a kedvesedet, hogy ő is idézze fel az emlékeit? :D
Hallod, de nagy vagy... :-)))
Mióta elolvastam, azon töröm a fejem, hogy mikor mi történt velem. :-)
Szívesen elolvasnám mélyebben kifejtve is az "életedet" könyvét, tök izgi volt... :-)
Asszem, ma ezzel fogom nyaggatni este a drágámat, hogy ő is idézze vel az elmúlt 30 évet. :-))
Tök jó... :-)
szia
a gyerekkorit gondoldolom anyud segítségével, nem?
nekem tán úgy általános ötödiktől menne, előtte nem sok mindenre emlékszem, főleg így, hogy melyik évben.
Tökjó, hogy ez így összeszedted.
Ügyi vagy!
De kimaradt, hogy bújod a Steel könyveket :P :):):)
Szia.
Most én is elgondolkodtam, h össze kéne szedni az életem eseményeit, csak az a baj h túl hosszú lenne...:D
De tök jó az ötlet:D
A "csávó" szót kihagytam volna a cikkből...
De gratula, ügyi vagy!
Köszi szépen mindenkinek a hozzászólásokat, meg hogy végigolvastátok, amit írtam. :)
Nektek is hasonló szépeket, és jót kívánok az életben!
Üdv. Andy :D
Szia!
Ügyes vagy, hogy így sikerült összeszedni életed fontosabb eseményeit, gratulálok hozzá!
Amikor el kezdtem olvasni, rögtön az ugrott be, hogy akár a lányom is lehetnél, hiszen amikor Te születtél, én már 20 éves voltam. Pont abban az évben mentem férjhez. Olyan, mintha ma történt volna. A 20 év pillanatok alatt elszállt.
Használd ki fiatal éveidet, mert azon veszed észre magad, hogy hipp-hopp 40 éves lettél.
Én is - az előttem szólóhoz hasonlóan - kívánok sok örömet, boldogságot és hosszú, tartalmas életet!
Ugrás a teljes írásra: Életem az években...
További ajánlott fórumok:
- Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
- A '60-'70-es években az állami segítségből építették fel a családi házakat?
- Az elmúlt években mire tanítottak a kudarcok?
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Milyen változásokat észleltélt az elmúlt években?
- A 80-as években miért csak télen lehetett banánt kapni?