Elektromos kerékpár tapasztalatok. (beszélgetés)
Valószínűleg most ez megy:
Nem tudom, hogy van-e még, ciklusokban szervezték. Ha egy ilyen ciklus lezárult, akkor darabig csend, aztán hirdették a következőt.
Ügyfélkapus regisztráció kellett hozzá. Adott volt egy link a pályázathoz:
Ott ÜF bejelentkezés, kb. 4 oldalnyi adat kitöltése, a tetsző bicikli kiválasztása, figyelembe véve, hogy mely üzletben tudnám egyszerűen átvenni, mert itt az ország összes bicikli-kereskedője szerepelt.
Személyesen sehová nem kellett menni, csak a boltba, és ott fejezték be az adminisztrációt, amikor átadták a bringát. Ők regisztrálták a bikesafe.hu oldalára.
Ezen az oldalon már nem látok új hirdetményt.
Úgy emlékszem, olyan 60 ezer ft körüli összeggel volt kevesebb akkor, mintha rendesen megvettem volna, sajnos a számláját nem találom. Amúgy is akartunk venni, aztán jött az ötlet.
Bocs, de hogy működik egy ilyen támogatás?
Mennyit adnak, mennyi papírmunkával járó a hercehurca?
Ugyanabban az üzletben, ahol a pályázatost.
A pályázati oldalon összes bolt szerepel, riasztóan soknak tűnik. Keresd meg azt, amelyik legközelebb van. Mennyibe kerül most a pályázatos?
Igen, szegény:(
Fiatal volt akkor nagyon, és az zavarta a legjobban, hogy nem tud pántos bugyit felvenni, mert azt becsípi a műlába...
Mindig a motorosok húzzák a rövidebbet.
Aztán a maradék életedet fél lábon végig ugrálni,na, az sem egy leányálom.
Ez nagyon sajnálatos :(
Igen, tudom hogy veszélyes, de gyerekkorom óta vonz.
Sokáig terveztem a motorozást, mert olyan motoros lány vagyok/voltam, de 17 évesen el is hessegettem, mert egy osztálytársamat (lányt) elütött egy teherautó motorozás közben, és combtőből amputálták a lábát.
Azóta nem vágyok rá, bár egy robogón szoktam gondolkodni:DDD
Motoron az nincs...
sosem volt..
További ajánlott fórumok:
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Tényleg jó az elektromos lábmasszírozó? Mik a tapasztalataitok?
- Van valakinek tapasztalata elektromos páramentesítő használatával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok az elektromos fűtéssel kapcsolatban?