Elég volt a télből és a hidegből! Csalogassuk elő a napocskát!!! (beszélgetés)
Hideg volt reggel és most is az van. Mit csináltál?:)
Majd holnap számolj be róla, milyen eredménnyel jártál.:)
Vagy megdobálnak :D Vállalom a kockázatot, hátha segít, hogy növeljem a napsütéses órák számát.
Az utóbbit csináld, hátha más is besegít!:)))
Úgyis jó lesz, ha csak magamban vagy csak nagyon halkan énekelem? Vagy álljak ki az erkélyre és ami csövön kifér? :))
Reggel azért énekeld el feltétlenül!?)))
Én elénekelném a "Süss fel nap"-ot, de ha én elkezdek énekelni, attól szerintem inkább elbújna a nap, de koncentrálok erősen. :)
Most ismét időszerű ez a fórum. A napocska ugyan sütött, de hideg várható.
Juhhhéééjj! Már itt is és kezd melegedni a levegő is!!!!!!
ez se rossz. :DDD
na itt előbújt kicsit a napocska :)))
Az én verzióm ezügyben az, hogy amit nem tudok semmiképp megoldani, általában simán megoldódik magától, azután ha már nem erőlködöm.:)))
Hát ez is olyan, mint a gyógyszerszedés? A legtöbbe, ha már csak egy picit jobban érezzük magunkat, rögvest abbahagyjuk a kúrát.
az a probléma ami nem oldódik meg magától azzal nem is érdemes foglalkozni :)))
egyébként nem jött be amit ígértek előre.. sőt.. éles ellentéte annak... ennyit a meteorológusokról....
Tehát .....
Keményebb munkára van szükség!
A mai napot pihenésre szántam, de holnap újult erővel, kitartással nagy szaktudással ...... Nem lesz eredménytelen! Még néhány nap, esetleg hét és meglesz az eredmény. Ezt szinte biztos ....
én dolgoztam rajta kérem... :) de ez a kis dög hideg makacsabb mint hittem... :(
Bizony! Nagyon elhanyagoltátok a napocska csalogatását!!!!
kétfokvanésesikaesőőőő....
Újra munkába kellene állni!!!!
Nagyon szívesen máskor is!!! :)))
A közös munka eredménye .....
KÖSZÖNJÜK!
Megértő leszek... És dolgoztam a szél múlásáért... jelentem: Sikeresen!!!
Igazad van!!! De tudod a munka hevében .....
Azért meghívhattatok volna... :-(
Jaaaaaaaaaa... bocs'!!!:)))
Csak én punnyadok itt a szobában... sajna és így nincs jobb dolgom, mint bíztatni Titeket.
Ne haragudj!!!
Mi 13:01-kor küzdünk és varázsolunk a jó idő érdekében, nem internetezgetünk ......
Naaaaa! Mert már a Napot elő varázsoltuk, a szelet se ártana eltüntetni... Rajta, rajta! Segítsetek már! :)))
Felénk viszont menetrendszerűen "őrjöngtek"...
Reggel fél6 és este fél6 körül úgynégy napja egyre nagyobb zsivajt csinálnak.
Én meg rengeteg hóvirágot láttam...