Éjjeli Baglyok (beszélgetés)
Megjött az egerem😡 úgy fogok járni,mint az a két pasi a filmben.
Az ember az csak alszik ,oda se neki.
Egyébként pont hogy nem vagyok egy jó ètvágyú,sajna.Reggelizni nem szoktam egyáltalán. Jó ha napi 2x eszem a nap folyamán.
Ez most olyan reggel volt,hogy kedveskedni akart.
Ennyire nem vagyunk egyformák, látod.
Én nem tudok enni ébredés után, a sült dolgokhoz még ezen felül is kell pár óra. De tudom, hogy vannak, akik pizsamában már az ételt keresik.
Lényeg, hogy jól indult a napod! :D
Sziasztok
Nálunk végül a nap 7 után kezdődött.
Sajnos mostanában gyakran álmodom én is rosszat :((
Én az ebédet készítem most, kisasszony alszik még :)
Sziasztok.
Én valahogy vissza aludtam kb hajnali 4 környékén.
De annyira rosszat álmodtam hogy brrrrr félelmetes volt.De arra ébredtem hogy gyengéden rázogatja a kedvesem a vállam.Kinyitom a szemem,ès kezében egy megrakott tálca, meglepetés reggelivel. Sült krumpli, főtt,es egy sült tojás. Kv,narancs. Psilogtam rá pár másodpercig mig felfogtam a rossz álom után,hogy mit látok. Kellemes volt hogy így meglepett. De mielőtt neki láttam miután lelkesen megköszöntem, elmeséltem miért bambultam olyan sután. :D
Én csak úgy minden ok nélkül szoktam éjszaka ébren lenni, illetve azért, mert addig alszom, amíg csak lehet. Nagyon ritka, hogy valami miatt korán kell kelnem.
Azért most tudok örülni annak is, hogy ilyenkor már fent vagyok.
Én sokáig alig aludtam, annyira belemerültem a tanulásba, napi 4-5 órákat aludtan. Aztán terhes lettem, 1 picit jobb lett, de megint visszajött ez az óssze-vissza alvás. Illetve most tudok aludni napközben mert anyukám és férjem besegítenek, ha akarom ha nem :D
Én lehet még megvárom a 4 órát, akkor ébred kislányom.
Most egy darabig 5-kor ébredek 6 helyett.
De mivel nem csináltam semmit, majd akkor kelek.
Szia :)
Jajj de jó akkor te szerencsés vagy :)