Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Együtt könnyebb, gyógyuljunk meg!! fórum

Együtt könnyebb, gyógyuljunk meg!! (beszélgetés)

2010. aug. 26. 17:33
Szívesen találkozom majd veled,csak először elszeretném fogadni a mostani külsőmet.Ugyanis a 40-45 körüli súlyról elég sok támogatással már felküzdöttem magam átlag 55-re,és most próbálom elfogadni,tartani,nem hízni és nem fogyni.Bár még szívesen leadnék egy kicsit,....de nem kéne.Már régóta tartom ezt a súlyt,sőt,több is voltam,de mindig visszafogyok lassacskán.És most nem szeretnék már,de gyorsan elcsábulok sajnos :( Azért lenne jó,ha valaki még hasonló helyzetben van,és együtt csinálnánk!Csak nem neked is vannak hasonló problémáid?Én 4 éve küzdök ezzel,voltam 40 körül is,és 60 is.Ez attól függ,milyen lelkiállapotban voltam/vagyok.Most kezdem összeszedni magam,a nyáron valami megfordult bennem.És már nem szeretnék lefogyni!!!!Vagyis nem kéne....
5. c056b7afe3 (válaszként erre: 4. - A14c035548)
2010. aug. 26. 17:25
Köszönöm!Nem tudom,majd még meglátom.Nem olyan egyszerű így rögtön az elején.De beszélgethetünk itt még,ha gondolod :)
4. a14c035548 (válaszként erre: 1. - C056b7afe3)
2010. aug. 26. 15:40
Drukkolok neked, hogy meggyógyulj! Ha gondolod, és szeretnél erről személyesen is beszélgetni, Pécsett lakom.
2010. aug. 26. 11:09
Köszönöm
2010. aug. 26. 10:21

Bár én nem járok ebben a cipőben, de szívemből kívánom, hogy akár társak nélkül, vagy társakkal, de tudj meggyógyulni teljesen.

Az első nagy lépést már megtetted. Saját magad döntöttél úgy, hogy meg szeretnél gyógyulni.

Kitartást kívánok Neked!

Legyél napról napra egyre jobban!

Üdv, Tit.

2010. aug. 26. 10:13
Van valaki,aki hasonlóan anorexiában/bulímiában "szenved",de végre rátudja szánni magát a gyógyulásra?Én most nagyon komoly elhatározást hoztam,szívből mondom,hogy szeretnék meggyógyulni,de talán könnyebb,ha többen vagyunk!Velem tart valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook