Egyszerű tippek, ötletek, otthonra? pf. decopuage, mindenféle technika? (beszélgetés)
Helló.
Lehetne, dekorgumiból is. Több réteget egymásra ragasztani és 3D lesz. Ráadásul strapabíró és takarítani is lehet. :)))
ne haragudj, ha megbántottál, talán félre értettük egymást...
készíteni szeretnék vmit és ehhez keresek dolgokat, csak ennyi :)
VAn vkinek ötlete, hogy honnan lehetne ilyen nagy dolgot beszerezni? .....
Bocsi nekem ebből az jött le hogy valami kell hozzá...
Sziasztok
Kisfiam szobájáb SZERETNÉK VMI NAGY képet készíteni, esetleg 3d ben. A kép 40x50 es keretbe menne. VAn vkinek ötlete, hogy honnan lehetne ilyen nagy dolgot beszerezni? Kisebb 3 d már csináltAM
, de ilyen nagyot még nem és anyag kellene hozzá, köszi
Én most a régi megunt lámpaernyőt újítom fel, aztán a konyhaszekrény(az is régi) jön.
De csináltam a konyhába képeket is. Majd berakom a naplómba, hogy milyenek.
Ragasztásos technika. Tök egyszerű és nagyon klassz dolgokat lehet vele csinálni. Szalvéta-technikának is hívják, de nem csak abból ehet csinálni. Gyakorlatilag rá kell ragasztani szalvétát, vagy bármilyen képet arra a tárgyra amit díszíteni akarsz, utána meg lelakkozni. Erre van spec. decoupage rgasztó és lakk, de ki lehet váltani olcsóbb anyagokkal is.
Még akár szekrényt is újíthatsz fel vele.
Írd be a keresőbe, sok kép van róla. Egyszerű és nagyon látványos,
Szia!
Én kreatív boltban megvásárolható hungarocel formákat borítok be különböző színes anyagokkal.
Gobelineket is készítek.
További ajánlott fórumok:
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Kastélyok mindenfelé
- Székrekedés megszűnéséért mit kell tenni? Nem akarok életem végéig teákat és mindenféle más kütyüt enni/inni! Már nem bírom!
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Szeretek mindenféle finomságot sütni a férjem kedvére.