Egyszerű kakaós kevert recept


- 1 tojás
- 20 dkg kristálycukor
- 25 dkg liszt
- 7 dkg margarin
- 3 dl tej
- 4-6 dkg cukrozatlan kakaópor
- 1 sütőpor
- fél citrom reszelt héja
- fahéj (elhagyható)
Az Egyszerű kakaós kevert elkészítési módja:
A tojást vajjal és cukorral habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, a lisztet, a kakóport, a citrom héját, a fahéjat és a sütőport. Vajazott-lisztezett vagy sütőpapíros tepsiben sütjük, kb 180 fokon - 30-40 percig.
Kockára vágva tálaljuk, ízlés szerint porcukorral, pudinggal vagy lekvárral.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: orsimaya, 2010. júl. 12. 10:11
Az egyszerű kakaós kevert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.