Egyszerű gyors sütirecepteket keresek! (beszélgetés)
Azért kérdezem mert anyum az sokat süt és ő mindig az édes főző habot használja.
Én imádok főzni, és bármit megfőzök neked, de a sütés... borzasztóan béna vagyok hozzá. Talán mert nem vagyok édesszájú igazán, viszont párom az nagyon imádja a sütiket. Szóval illene megtanulnom már egy pár receptet süteményből is.
Kakaós-kókuszos bögrés süti:
Hozzávalók:
1 bögre liszt, 1 bögre tej, 3/4 bögre cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 egész tojás, 1/2 zacskó sütőpor, 3/4 bögre kókuszreszelék és 1/2 bögre holland kakaópor és cukor keveréke
Elkészítés:
Minden hozzávalót egy tálba öntök, robotgéppel összekeverem. Kivajazott tepsibe öntöm a masszát és tűpróbáig sütöm. A tetejét megszórom porcukorral.
Nagyon gyors és finom süti. Megkenheted lekvárral is a közepét, úgy is isteni.
Imádok főzni, a sütés...
Az egy bögrés sütihez hasonló gyors,könnyű és egyszerű recepteket keresek, akár diabetikusat is.
További ajánlott fórumok:
- Porszívózás helyett egyszerűbb és gyorsabb takarítási megoldások
- Ötleteket szeretnék, gyors, egyszerű, olcsó és finom kajákra...
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Pohárkrém recepteket keresek ami gyorsan egyszerűen kész és nagyon mutatós?Tud ilyet valaki?
- Szeretnék olyan torta vagy sütireceptet, ami gyors, egyszerű, hasonlít ízvilágában a zserbóra. Tudtok ebben segíteni?