Egyszer volt, hol nem volt...sorozat (beszélgetős fórum)
Vasárnap nem volt az M1-en. Ugye nem fejezték be?
Remélem csak azért nem volt, mert ünnepi hétvége volt.
Már van.
A 2 évadból már négy vagy öt rész lement.
Az kérdés, hogy mikor érkezik a magyar tévébe.
Csak vicceltem:)))
Annál is inkább,mert én nem is tudtam róla,mert feliratosan néztem meg itt a neten a 2 évadot.:))
Valóban pocsék választás.
Nekem furcsa, az eredeti után.
:)
Zörgőfürge?
Így fordították?
Vicces.
:)
Fogalmazzunk inkább, úgy, hogy ő a saját érdekeit nézi, és azok közel sem azonosok Regináéval, vagyis nem áll sem Emma, sem a királynő oldalán.
Rumpelstilkin- Zörgőfürge- már kiderült, hogy miért állt a sötét oldalra, a fiát akarta megmenteni. A Hamupipőkés rész alapján pedig szerintem a saját elfogását is megrendezte, pontosan tudta, hogy kiszabadul mert a királynő elszabadítja az átkot.
Nekem az tetszik a sorozatban, hogy senki sem fehér vagy fekete. Hófehérke sem volt az szende szűz, és a királynő sem volt mindig rossz.
Az elmondható róla szerintem, hogy Henryt őszintén szereti ő is.
....nem véletlenül mondja mindig azt ,hogy "kérem"
:))))
Reginan mindenkiről tudja, hogy ki volt a mesevilágban, ezért is tudta összetörni a vadász/Graham szívét.
A polgármesternőn és Henryn kívül egy személy még tisztában mindenki mesevilág karakterével.
Erről viszont Regina nem tud, ő azt hisz, hogy mindenki elvesztette az emlékezetét. Ez pedig nem így van.
Már nem írom le én:)
Nekem is tetszik a film.
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek irodalmi művekben, zenében, dalban - mindenütt /pl:Egyszer volt Budán kutyavásár, Kék Duna keringő stb./
- Volt, van, lesz bármiben. Pl. Volt egyszer egy lány, Van aki forrón szereti, Holnap is nap lesz
- Egyszer már volt vesekövem, és most feszítő, nyomó fájdalmat érzek a derekamnál. Lehet, hogy újra kő lesz?
- Volt egyszer egy kislány...
- Hol lehet visszanézni az M1-en most induló sorozatát?/Egyszer volt hol nem volt./
- Mikor fogják folytatni az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatot az M1-en (Once Upon a Time)?