Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel? (beszélgetés)
torolve lett.
jogos volt. Elnezest, de ahasonlokat mar en sem toleralom. Irisz van meg egy ember aki nem visel el.
Sry
Írisz magánéletéhez semmi közünk, ebben neked teljesen igazad van.
Viszont senki nem nyomoz utána. Amit tudunk, azt ő magától tudjuk. Teljesen feleslegesen tereget ki olyan dolgokat, ami csak rá tartozik.
Egyezzunk ki, senkinek sincsen senki maganeletehez koze. De pro es kontra lattam mindket oldalrol masokat kibeszelo, es bizony becsmerlo dolgokat.
Ebben pedig Irisz ( akit mellesleg kedvelek, ahogy Mummyt is, mert nekem sosem artott ), ugyanolyan reszt vallal.
Szofi, de neki sincs masaehoz.
Hogy egy kep alapjan kozli, h valaki milyen anya mert epp nem patent rend van.
Talán pontosan azért, mert itt sem a hátad mögött kell véleményt mondani, hanem szemtől szembe.
Ezen a fórumon CSAK te beszéltél a háta mögött valakiről, valakikről. Más csak osztotta a véleményed, vagy helytelenítette.
De ha neked csak a bólogató vélemény felel meg tedd zárttá a fórumot.
Nekem itt örömödre, be is fejeződött ez a fórum, széllel szembe nem fogok pisilni, ha érted mit akarok ezzel kifejezni. Barátnőm szokta mondani, lóval ne ülj le kártyázni.
Jogos a pont.De szulettek mar stroll sokkal etikatlanabb forumok ezen a portalon.. Igaz ez nem mentseg :)
Ha a hoxa tagoknak ennyire magasan fejlett az erkolcsierzeke akkor ajanlom egyszeruen ugorjak at a forumot..
De nem annyira, hogy ne gyere ide, és szólj hozzá. :))
Félre ne érts, nem szándékoztalak megbántani, csak kikívánkozott ördögi lelkemből.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Hány órát foglalkozol a gyerekeddel egy nap, és mennyi idős?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?