Egyetértetek abban, hogy az ember 14 évig gyerek, utána 50-60-70 évig felnőtt ? (beszélgetés)
Elnézést,hogy ide menekültünk! :D
Dredd még mindig okosabb,biztos megérti!
Hogy ki meddig gyermek, és ki hány évesen lesz felnőtt? Javaslom tanulmányozni...viasat 6: Két pasi meg egy kicsi, valamint a Comedi Centrál az "Agymenők" c. sorozatának bármelyik epizódját..
ezekben a fenti kérdésre nem adnak választ, de nagyon rajta vannak...
van ezekben minden..koraérett gyermek, gyermeteg felnőtt, rengeteg síkhülye, akik valahogy doktorit szereztek, és minden, amitől az Isten irgalmazzon...
... kicsoda üvölt milyen csávóval???
Ez itt Dredd kérdése, a másik fórumban veszekedtél Marikával.
most derült ki,nagyon rendes hapsi, nem jár bulizni,ma is dolgozik,
mi meg nyilván banyák vagyunk,jajjj.
Szörnyű!Komolyon mondom szörnyű!
31 évesen nem itt kellene tartani és főleg nem így!
Egyszerűen komolyan sem tudom venni,mert úgy hisztizik mint egy kisgyerek.Mivel neten nem tud ajtót csapkodni így lehordja az őszinte embereket,bár utána szerintem azzal a szegény csávóval üvölt..
Bevallom azon sem csodálkoznék ha kiderülne hogy ő iszik,hisz sokszor nem tudja mit beszél,egyik szavával üti a másikat..
Nem is tudom mit gondoljak!
Ja,de!A munka az büdös neki!
gondolom okos is, meg bájos is,nem csak kedves,
némi skizofréniával,mert nem igazán tudja mit beszél,
Marika drágát kihagytam,ő megérkezett,
hajajj
Ez így butaság!
Lelki érettség...Még 20 évesen is gyerek lehet valaki!
Én is koravén voltam,de felnőttnek azóta érzem magam mióta van egy gyerekem!
További ajánlott fórumok:
- A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz?
- Apa nélkül felnőtt gyerekek
- Közös hang a felnőtt gyerekkel
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- A mai gyerekek miért ilyenek? 11évesen némelyik gyerek olyan felnőtt akar lenni...
- Mi lesz az ilyen gyerekből felnőtt korában?