Egyetemi jegyadási tévedésért szóljak, ha sok minden múlHAT rajta? (beszélgetős fórum)
Ilyenre csak akkor van lehetőség, ha UV-kén megteheti, egyéb esetben ismételnie kell a gyakorlatot és ez halasztással járhat, ha csak adott időben van rá lehetőség.
Én még akkoriba jártam főiskolára, amikor nem csak adott időszakban lehetett vizsgázni, hanem, akkor, amikor volt időpont, azaz ha az összes tanár kiírt vizsgaidőpontokat szeptember 30-ra, akkor akár levizsgázhattam mindenből (a teljes félévből) szeptember végén és hátradőlhettem januárig;)
Azt hiszem ez már nem így...
A terepgyakorlaton vagy min részt vettél?
Nem lehet, hogy az ott nyújtott teljesítményedért kaptál ötöst?
Mit kellett volna leadnod? Egy tervet sem adtál le? Semmit?
Senkit nem érdekel a karácsony, a fáradtság és a kovid sem.
Le kell adni és kész.
Nem tudom, de én is találtam a jegyeim között ilyet, aztán törölték és beírták a valós vizsgajegyet.
Terepgyakorlat nekem nem volt.
" előre saccolnak egy jegyet."
Mondjuk én még ilyenről sose hallottam mégis mi alapján saccolnának egy vadidegen hallgató külső gyakorlatát egy sokezer fős egyetemen?
Neptunban előfordul, hogy adminisztrációs dolog miatt előre saccolnak egy jegyet.
Mi a leadási határidő?
Egyetemi szakmai gyakorlat oktatói jegyadási tévedésre felhívnátok az oktató figyelmét? Ha a diplomaszerzés múlhat rajta?
Minden egyetemista hallgató főfő mumusa a diploma előtt: intenzív terepgyakorlat 8 hetes magyarán szakmai gyak.
Ez eldönthet mindent mert lehet minden tárgy ötös meg le van adva a szakdolgoztat is, de ha ez nincs meg, akkor kaputt az államvizsgának (amíg ez nincs meg...)
Le kell adni terepnaplót, igazolást, ilyen olyan kérdőívet kitöltve, gyak vezetői véleményezést ...
nem folytatom, én semmit se adta le.
Erre a neptunban a tárgy zárása: jeles (5)
Semmit se adtam le.
Nyilvánvaló tévedés.
Szóljak?????
Mi a dilemma? Az oktató maga is rájöhet a tévedésre később is és törölheti a jegyet-és akkor néhány kellemetlen kérdésre is kell majd válaszolnom miért nem szóltam stb...
További ajánlott fórumok:
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Mit gondoltok az egyetemistákról?
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?