En lanykam Vanessza .🙂 Regisztráltam társkeresőn .Hát nem tudom rengetegen likoltak képeim páran már irtak de akiknek én tetszem azok nekem nem .Ez mindig is így volt..
Hát odáig még nem gondolkodtam hogy nyugdíjas kor ..Lányom meg csak 12 lesz . Inkább néha kimenni kicsit kávézni sétálni beszélgetni ilyenek hiányoznak .
Gondolom te akkor nagyon lekotod magad több gyerekkel más.Hany évesek ?
Igen nyitott vagyok. Gondolkoztam a társkeresőn de nem tudom mennyi időm lenne napi szinten nézni. Nagyon nagyon szeretem a gyerekeket de ha kirepülnek kim lesz? Igaz ott a 2.családom (családok átmeneti otthonában dolgozom) de ha nyugdíjas leszek? Öreg napjaimra ki marad? Gyerekek is élik majd az életüket...
Szilvia hát le a kalappal erős nő lehetsz .. gratulálok..De te nyitott lennél egy férfira? Mert én úgy vagyok vele hogy hiányzik egy társ de valahogy elvagyunk jól kettesben a lányommal .Most van valaki aki tetszik de sokkal fiatalabb nálam .Te amúgy keresek társat ? Vagy így vagy vele hogyha jön valaki akkor jó ha nem nem ..?
Én 5,5 éve vagyok egyedülálló anyuka. 5 gyerekkel maradtam egyedül, a legkisebbel még terhes voltam a legnagyobb 17 éves volt. Azóta már 2 gyermekem kirepült, 3 kicsivel vagyok itthon.
Először borzalmas volt anyagilag, fizikailag, lelkileg. 1 éve felköltöztünk Pestre, előtte levelezőn lediplomáztam. Eladtuk a vidéki házat abból vettünk egy lakást.
Sokat dolgozok de megéri. Eltudunk menni nyaralni, az iskolások táborba, illetve bébiszittert is tudom fizetni ( ismerős lány, nem hivatásos bébiszitter ez a másodállása)
Nekem is nagyon hiányzik már egy férfi, egy társ leginkább a lelki része. De gyerekek+munka mellett nem tudom hogy érnék rá :(