Hordozós anyukák, beszélgessünk! (beszélgetés)
Nagyon türelmes lehet a babád!!
Együttműködés: 1 éves korugik passzív hordozottak, 1 éves kor után aktívak. Akkor már maguk is kérik a hordozást.
4 éves korukig simán hordozós korúak, hisz hosszabb távot nem tudnak menni.. háti hordozónnál pedig jóval kényelmesebbek!
Hát együttműködni Ella sem tud még, csak fekszik megadóan a hátamon. Sajnos tegnap kellemetlen élményem volt, fel kellett kötnöm itthon, mert nagyon nem akart a földön tornázni, de lecsúszott a keresztezett szár a térdhajlatába, és a férjem arra jött haza, hogy lila volt a lába! A gyerek meg nem szólt semmit. Sajnos olyan pici még, hogy ha elég magasra kötöm, nem érem el rendesen a fenekét, nem tudom ráigazítani a keresztszárat.
Ma viszont a 16 kilós háromévest vittem a Gremesémben, mert hát ő is szeretne egy kicsit baba lenni. Teljesen jó volt, el is határoztuk, hogy két hordozót is viszünk az egy hét múlva esedékes nyaralásunkra, így túrázni is tudunk. Azért vicces, apa a csecsemővel, én meg a lakli nagylánnyal!
Én azért nem ajánlanám 7 kiló felett az elől hordozást. Most nem érzed, de a mélyizmaidat igencsak megterheli a baba súlya. Ez később okozhat gondot vizelettartásaban,..
Én az elől hordozás helyett a csípőt ajánlanám. Ez megfelelő alternatíva.
nem kell mindent elhinni, amit leírnak...;D
...és milyen jókat lehet beszélgetni úgy is, ha háton van a picur. Rájössz majd.....és érzed ahogy szuszog a nyakadba.jajj de jó érzés!
ok
már értem és szerintem sikerülni is fog csak gyakorolnom kell
köszi
Én ráfektettem a kendőre, mostmár ültetem (mert tud :) ), és a vállához fogva a kendőt keresztezett kézzel dobom hátra.
Ezt a videót találtam a batyuhoz: [link]
A feldobás már megy már csak a többivel szenvedek
de rájövök akkor is
Hogy dobod a hátadra,mert éb csak úgy tudom meg emelni hogy lefektetem az ágyra.
Tudsz valami videót
Eddig így nem használtuk de most szeretnem elkezdeni
Köszi
aha
Egyszerűen nem tudom meghúzni a fejénél nem tudom miért.Pedig nem most kezdtem a hordozást.
Danica igazad van. A felelős MT forgalmazók felhívják rá a figyelmet, hogy 3-4 hónapos kortól ajánlott a használata. A jó kötés: hátulról és oldalról is jól támasztja, tartja a baba egész gerincét. Most a békapozícióra ki sem térek. A MT akkor jó, ha erősen van varrva. Szerintem még a kendős MT sem alkalmassak. Ezen kívül a jó MT viszonylag magasra van szabva. Ebbe szinte belecsúsznak a kicsik...
Rugalmas vagy szövött. Mindkettő akkor jó, ha jól van megkötve. Nem félbehajtva, lazán, stb.. A rugalmas ugyanolyan jól tart, mint a szövött. Az előnye, hogy amikor még a gyereket is félsz tartani és fél kézzel kötnél: a rugalmas előre megköthető, így a kész kötésbe kell belehelyezni a kisbabát. Az emlegetett JPMBB pedig nagyobb gyerekhez is tökéletes.