Egyedül vagy? (beszélgetés)
Hogy lehet, hogy a sajátban rosszabb, mint az albiban?
Lehet, hogy kifulladtatok az önálló otthon megszerzésében?
Túl fiatal vagy ahhoz, hogy feladd. Na persze, ha a párod nem segít…
Kiléptem a társas magányból.
Egyedül vagyok, de mégsem magányosan Nagyon NEM BÁNTAM MEG!
Érdemes még az elején annyira megismerni a másik embert, hogy tudd milyen jelleme van, hogy kezeli a problémákat, gond esetén lehet e számítani rá és a többi...
Ezek olyan dolgok, amik ritkán változnak, aki a kapcsolat elején sem képes szembenézni a gondokkal, az később se. Kevés az az ember, aki képes ilyen szinten fejlődni. Ha ezekkel nem voltál tisztában az elején, akkor zsákbamacskát vettél, ne lepődj meg, ha csalódsz.
Tudod akkor még ennyi gond sem volt.
egyre jobban elmerülünk.És nem hajlandó belátni.Süket fülekre találok amikor meg szeretném beszélni.ÁÉs a struccpolitikából kez igazán elegem lenni.
Amig albiban voltunk nem volt ennyi gond.
De most sajátba jöttünk és anyagilag a béka segge alá estünk.
Sajnos már sokszor nekifutottam a dolognak.De kezdek elfáradni,hogy csak én küzdök a kapcsolatért.Ő már csak akkor,ha látja,hogy nagy a baj.
Pedig itt egy tündéri kisgyerek akit imádok.Ha nincsen apa hiányolja egyébként meg nem tudnak egymással ellenni.
És állandóan én csitítom mindkettőt.
De amior szeretnék vele dolgokat megbeszélni akkor neki nincsen kedve vagy fáradt vagy túl ideges.
Pedig csak a családjáról van szó.
És ezt nem csak én látom így.Sokan.
Az,hogy én még itthopnvagyok mert szabin kell lennem,az nem jelenti azt,hogy nem érek semmit.De szerintem az Ő szemében ez nem munka.
És ha nem vagyok menetkész este mert elfáradtam akkor van duzzogás.
És nem megyünk sehová szinte csak itthon kuksolunk.
Nekem jogsim nincsen.De az édesapámat sem nyúzhatom állandan,hogy vigyen.
Nincsen akivel egy értelmes mondatot váltsak....
É ez belűről romboló.
Imádoma kicsimet nem adnám semmi pénzért.
De kellene egy olyan társ akinek a lelkem is kell nem csak a testem....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Adva van egy ötbetűs szó, egy betűt elvéve vagy hozzáadva írjuk be a következőt! Egyedül is játszható!
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Szülés? egyedül vagy az apukával?
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?