Egyedül nem megy (beszélgetés)
sziasztok!
én most kezdem el majd szedni a króm tablettát fogyi mellett és csak azt szeretném megtudakolni,hogy van e vkinek vmi tapasztalata ezzel a szerrel-tablettával kapcsolatban??
köszke előre is
pápá
Ne keseredj el hogy "stagnálsz"ez természetes.
Keress egy konditermet,kérj edzéstervet,és hajrá)
A siker garantált.
Ajánlom neked a Króm tablettát,jobb helyeken edzés elött 1 tbl. is vehetsz.
Ha nem ismered a Króm tbl-t itt van pár sor róla:
króm aktív szerepet játszik a szervezet normális szénhidrát anyagcseréjében és alkalmas a testtömeg-csökkentő étrend kiegészítésére.
A Króm tabletta tartalmazza a felnőtt szervezet számára ajánlott napi mennyiséget fedező szerves kötésű krómot.
Alkalmazása javasolt:
- a modern életvitelből adódó alacsony króm-bevitel esetén,
- a testtömeg-csökkentő étrend kiegészítésére,
- a normális szénhidrát-, fehérje- és zsír anyagcseréhez egyéb szigorú diéta esetén.
Figyelmeztetés:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
Összetevők: hordozók (kalcium-hidrogén-foszfát, mikrokristályos cellulóz, polivinilpolipirrolidon, magnéium-sztearát), króm tartalmú inaktív élesztőpor.
Adagolás:
Felnőtteknek napi 1-2 tabletta
Ha beírod a böngészőbe,olvashatsz többet is erről a "csodaszerről"
Én tavaly április óta 96 kilóról fogytam le 70-re, és most csak stagnálok, de azt is csak nehezen, mert enni nagyon tudnék és a kilók meg olyan alattomosan kúsznak vissza. Eldöntöttem, hogy megint elkezdek fogyózni, de olyan nehéz. nem sokat szeretnék, csak öt kilót, de ezt sokkal nehezebb lesz, mint a huszonhatot!
Most úgy gondoltam, hogy igénybe veszek valami teát, vagy fogyiport, talán úgy könnyebb!
Egy jó tanács neked freya5, hogy a naplódba mindig jegyezd fel, hogy mit ettél, vagy mit fogsz enni, ne naponta mérlegelj, hanem 3 naponta, vagy ha kibírod hetente. nem árt, ha leméred a csípőd, combod, karod derekad kerületét, és időnként azt is ellenőrizd!
Sok sikert, írjál az eredményeidről!
Kitartás!
Holnap kezdem és most kitartok.
de nagyon kell a segítség!!!
Helló!
Sajnos rá kellett jönnöm hogy egyedül nem vagyok elég kitartó. Segíthetnénk egymást.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Egyedül nem megy!
- Új csapat, egyedül nem megy már nekem sem a fogyás!
- Fogyjunk együtt mert egyedül nem megy!
- Fogynom kell, de egyedül nem megy
- Mi a különbség a kocsicipő ill.a zártcipő(félcipő)között? Milyet vegyek a 13 hós kisfiamnak tavaszra, aki még egyedül nem megy?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?