Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Egyben sült, pácolt karaj recept

Egyben sült, pácolt karaj recept

Az Egyben sült, pácolt karaj hozzávalói:
1 kg csont nélküli karaj
1 dl száraz vörösbor
1 teáskanál morzsolt tárkony
2 evőkanál mustár
3 gerezd fokhagyma
só, bors
olaj


Egyben sült, pácolt karaj 1.Egyben sült, pácolt karaj 2.


Az Egyben sült, pácolt karaj elkészítési módja:
A bort és a fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadunk 2 evőkanál olajat és átkenjük vele a hús minden oldalát. Lefedjük és egy éjszakán át állni hagyjuk a hűtőben. Másnap egy serpenyőben kevés olajon 3-4 percig pirítjuk a hús minden oldalát, majd megolajozott sütőedénybe tesszük és ráöntjük a megmaradt páclevet. 180 fokra előmelegített sütőben lefedve sütjük 40 percig. Megfordítjuk, és fedél nélkül készre sütjük.

Rizzsel tálaltam.


Kategória: Húsételek receptjei


Az egyben sült, pácolt karaj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook