Egy újszülöttet mennyire zavar a 3 éves nagy tesó hangoskodása? (beszélgetés)
Ahhh, cseppet se aggodj. Nalunk ugyanez a felallas, bar a haz nagy, de a nappaliban is van kisagy, ahol az idonk javareszet toltjuk. A nagyteso szandekosan sikongat is, de a kicsi pihenesere nem hat :)
Meselte egy ismeros, hgy naluk ugy fogadta a nagyteso a kicsit, hgy beletrombitalt a fulebe... Szval, resen kell lenni, de vizti nem leszgond!
Hozzászokik. Én porszívóztam a kiságy mellett, a lányom és nevelt lányom játszottak a szobájába...
17 hónapos és simán szól a zene nappal, ha alszik vagy épp megy a tv este.
Nevelt lányomnál az emeletre nem lehetett felmenni, ha aludt. Mikor 1 hetet voltunk kórházba, akkor meg szinte semmit nem tudott pihenni anyós hülye szoktatása miatt. Végig szenvedtem vele az 1 hetet.
Amikor nem tudott a lányom elaludni akkor elküldtem apukával autókázni!Ugyanis a mélyláda dübörgésére tudott a leghamarabb elaludni!
Nem fogja zavarni a tesó!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Milyen tapasztalataitok vannak az újszülöttosztály nővéreivel?
- Milyen ajándékot javasoltok újszülöttlátogatónak, ha nagyon nincs eleresztve, de szeretne örömet szerezni?
- Az újszülöttkori BCG oltást mivel lehet kezelni, ha az átlagnál sokkal nagyobb seb fejlődött ki belőle?