Egy újabb csodás történet (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy újabb csodás történet
Angi! Csodás a cikked,végig libabőrös voltam,ahogy olvasgtam,annak ellenére,h tudtam,h miken mentél keresztül!
Puszi Nektek!!!!!!!!!!!
Angi jó lett a cikked nagyon:)
Emlèkszem milyen nehèz is volt neked ezeket vègig csinálni, emlèkszem amikor szorítottunk neked az inszem napján, majd szinte egyszerre derült ki, ĥogy. èn is pocakos vagyok veled együtt :)
Majd 9 hónap múlva jött a hír, hogy megèrkezett Kende :)
A 4 èv lassan telt el, tesztről tesztre, de kívânom, hogy kistesó ne várasson magára ennyit :)
Gratulálok én is, nagyon tetszett a cikk. Nekem is hosszú szülésem volt, de én sem bánom, szívesen szülnék mindezek ellenére is.
Sok örömet, boldogságot!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönjük szépen a kisfiammal együtt, hisz együtt csináltuk végig a munka legnehezebb részét:)))))
Mindenkinek kitartást kivánok, csak egyenesen a cél felé.
Csak pozitivan, de sosem szabad magunkban tartani a félelmeinket. Sokat segitett a naplóirás és nagyon sokat a hoxás barátnőim. Bár nem mindenkivel találkoztam személyesen de egy virtuális kapocs van köztünk:)
Tetszik a cikk! Pont aznap volt az inszeminációd, mint mikor a kislányom született. :) És nekem is volt/van PCOS-em. Mondjuk nekünk sokkal kevesebb megpróbáltatáson, vizsgálaton és beavatkozáson kellett keresztül mennünk, de mégis megterhelő volt, el tudom képzelni, nektek milyen nehéz lehetett a 4 év.
Sosem felejtem el, mikor az első uh-on láttam a cisztákkal teli petefészkem, miközben kint a váró tele volt kismamával. Bőgve rohantam a mosdóba...
Aztán végül nekem egy nagyon aranyos endokrinológus hölgy segített, Metf.-t szedtem egy darabig, majd egy kis peteérést segítő gyógyszert is, a bizonyos C-vel kezdődőt. Mondjuk fura volt, mert nem azokban a hónapokban költözött a hasamba Hanna, mikor szedtem a C-t, hanem 2 hónappal később, így meglepi volt. :)))
Gratulálok a babához és a cikkhez is!
Gratulálok!
Sokaknak adhat reményt:)
Gratulálok:)
Nagyon megérdemeltétek ezt a babát. Kívánom, hogy legyen még részed néhány ilyenben:)
Nagyon jó lett a cikked:-D
Puszi nektek.
Gratulálok!!!!
Én is jan.2-re voltam kiírva,de Szilveszterkor megszületett a babó:)
Szia Zebra!
Még egyszer gratulálok Nektek!
Nagyon sok boldogságot!!!És sok kistesót! :D
Pusssz
Ugrás a teljes írásra: Egy újabb csodás történet